Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom egyre gyakrabban utasít vissza, amikor szexelni szeretnék?
Kell egy 20-on eves szereto,aki birja. ;)
34/N
Pasi vagyok, én is csináltam ilyet
Részemről a kapcsolat már a végét járta
21 vagyok, a párom 27.
Nem értem, hogy miért csinálja ezt. Kezd elegem lenni ebből, hogy nekem kell 'kéregetni' hogy b@asszon már meg..
Mert szerintem a legtöbb pasastól nem is kellene kérjem, hanem leteperne amikor csak lehetne. A szex nem minden, de sokat jelent. Szerintetek?
Nem kell feltétlenül ezt normálisnak titulálni. ÁTlagosnak inkább... Minél többet van együtt egy pár annál jobban ritkul az együttlétek száma.
Kipróbálhatnátok valami extrém dolgot a sexben hátha az segít. De fontos hogy előtte megbeszéljétek hogy mindkettőtöknek tetszen az a dolog.
Mi szeretkezünk és nem b*szunk.
Ha mondom neki, hogy dugjon már meg, akkor annak semmi eredménye. Ha elkezdem szeretgetni, puszilgatni, szerelmesen suttogni a fulebe, hogy mennyire kívánom, akkor pedig összejön a dolog.
Esetleg ülj le beszélni vele erről, Simán lehet, hogy a "férfi meg kell hogy b*sszon" hozzállás zavarja.
"Kezd elegem lenni ebből, hogy nekem kell 'kéregetni' hogy b@asszon már meg.. "
Mindig ilyen nőies vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!