Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Párommal 3 éve vagyunk együtt. Eleinte minden szuper volt, aztán egyre gyakrabban visszautasított, mikor szexelni akartam.
Ez nem esett valami jól, így azt gondoltam, úgyis mindig a rossz időpontot fogom ki, inkább ráhagyom a kezdeményezést, így akkor csináljuk, amikor ő is szeretné.
Aztán egyre ritkult. Volt, hogy hónapokig csak havi 1-2 alkalommal került sor szexre. Sokat veszekedtünk emiatt, nem értettem, hogy miért nem akar. Bebeszéltem magamnak, hogy nem vagyok jó az ágyban, csúnya vagyok, kövér vagyok stb. Ő csak kifogásokat keresett, de sosem mondta, hogy mi a baj. Így eltelt majdnem 2 év. Csak azért nem szakítottunk, mert nagyon szeretjük egymást, és amúgy tényleg minden tökéletes, de ez így nem állapot. Már a szex minősége is egyre csak romlott. Heti egy, de kb. csak azért, hogy ne panaszkodjak... Sokáig nem mertem kezdeményezni, de mostanra sikerült, de már késő. Elment a kedve az egésztől. Van egy nagyon jó barátnőm, akivel megbeszéltem mindent. Mikor szabadságon voltam és nem voltam otthon, részegen hajnali kettőkor átment hozzánk, kikezdett a barátommal, mert tudta, hogy alig van köztünk szex. Lefeküdtek. Ezt titkolták előttem 8 hónapig. A párom nem merte bevallani, mert félt, hogy elveszít. A barátnőm szintén. Először ki akartam dobni, de átbeszéltük és neki az hiányzott, hogy kezdeményezzek, hogy lássa, hogy élvezem a szexet. Mert tényleg annyira gátlásossá váltam, hogy nem tudtam elengedni magam, elélvezni se. Most is szeretjük egymást, és nem tudom, hogy újrakezdjük-e. Abban bízok, hogy ha sikerül előásni az igazi énemet, aki tele van önbizalommal és imádja a szexet, akkor mindent rendbehozhatunk. El szeretnénk menni párterápiára, megígérte, hogy soha többet nem fog csinálta, teljesen ki van készülve emiatt. Szerintetek megér ez még egy próbát?
A nagy büdös lóf**zt.
Tudod ki fogadott volna vissza egy akkora szemétládát, aki a saját BARÁTNŐDET kefélte meg. Na meg a csaj is egy külön téma.
A f-ka kamuzik, mert ha kezdeményeztél, akkor sem akart szexelni, csak most volt mire fognia is.
100% hogy csal valakivel.
ha te pàrteràpiàra akrsz menni, akkr ùgy dontottèl, h folytatod a pasiddal, aki megcsalt a baràtnoddel. tehàt nem èrtem minek tetted fel a kèrdèst, ha te màr ùgyis dontottèl? ha azt mondom dobdki a pasid, akkor kidobod? ugye nem. ha meg egy maroknyi tini vèlemènye tud tèged beolyàsolni, akkor elèg gyenge jellem vagy.
egy szò mint szàz, tovàbbi jò szexmentes kìnlòdàst a csalfa pasiddal!
Amúgy komolyan sajnállak, hogy ilyen hülye vagy.
A normálisak tudod mikor fogadták volna vissza a pasijukat úgy, hogy megcsalta.
De hát úgysem fogsz szakítani, mert ugye "szegény nem tehet róla"
Akkor meg szenvedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!