Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejárok az exemmel szexelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejárok az exemmel szexelni, de szerintem kezdek beleszeretni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
A kapcsolat sajnos nem működött, viszont a szex mindig nagyon jó volt, ezért 3 hónapja, mióta nem vagyunk együtt, összejárogatunk, szinte minden héten találkozunk. Az utóbbi időben azt vettem észre magamon, hogy nagyon szokott hiányozni, féltékeny vagyok, ha látom, hogy facebookon új lány ismerőse lett, ha tudom, hogy elment bulizni.. Nem nagyon tudom eldönteni, hogy ez csak birtoklási vágy, vagy kezdek beleszeretni. Mit csináljak? Beszélnem kéne vele erről?
2016. szept. 4. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne járj össze az exeddel dugni. Ezt teheted.
2016. szept. 4. 23:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Zsákutca az egész dolog, én innen látom.
2016. szept. 4. 23:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem kezdesz, hanem már beleszerettél. Elég buta kérdés, hogy mit csinálj...

1, Ha zavar a dolog, akkor ne járj össze vele.

2, Ha nem zavar, akkor járj össze vele.

Erre mégis milyen más választ vársz?

2016. szept. 4. 23:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát leginkább azon agyalok, hogy elmondjam-e neki.
2016. szept. 4. 23:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondd. Így csak emészted magad. Később úgyis kibukik belőled.
2016. szept. 4. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!