Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavar téged, hogy a hódító férfiakat elismeri a társadalom?
Persze ez nem ilyen egzakt, próbálják beállítani aljas gazembernek, de valójában ez sosem működik.
Ugyanis a nagy nyomás ellenére az ilyen pasikat más férfiak is elismerik, mondván, hogy szép dolog volt, hogy megdugta azt a nagyszájú instagram pitsát. Félénkebb pasik tanácsot kérnek tőlük, és - lehet tagadni, de ettől még tény - számos nő sündörög körülötte.
Szerintem nincs ezzel baj, tudok egy ilyen emberről, és elég sokat tanultam tőle a nőkről. Az, hogy elvesztettem a szüzességem, az ő tanácsainak is köszönhető.
Szerintem csak az irigy, sikertelen emberek (pasik és nők) irigykednek ezekre a fazonokra.
Semmit 10-es. Kiköhögött a csávónak negyvenet, az bullshitelt neki valamit fél órát, aztán tizenötért rázavart egy prostit, akinek a lelkére kötötte, hogy fél órát azért kéresse magát, hogy ne tűnjön annak, ami.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!