Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mi lesz ebből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi lesz ebből?

Figyelt kérdés
2 évet voltunk együtt a párommal mind a ketten 18 évesek k vagyunk, több mint egy héttel ezelőtt szakítottunk mert úgy érezte ő már nem boldog velem és nem szeret eléggé úgy ahogy szerinte kéne hogy szeressen, sokat beszélünk az óta is és találkozunk néha, azt kérte tőlem ma hogy ha van kedvem mennyekbat hozzá mint barát és én át is mentem, több mint másfél órát ott voltam, mind ketten fáradtak voltunk, kicsit össze bujtunkbes pihentünk néha közbe beszélgettünk, úgy érzem hogy ha nem szeretne eléggé nem hagyná hogy atoleljem vagy hogy ott feludjunk a házába a saját agyában, félt attól hogy én ebbe többet gondolok mint barát de egy barát nem csinál ilyen, lehet hogy azért mert hiányzom neki? Vagy még szerelmes belém esetleg lehet ebből még valami? Mi a véleményetek? Én vagyok a férfi.

2019. febr. 27. 22:20
 1/1 anonim ***** válasza:

2 év hosszú idő. Lehet a megszokás miatt, vagy az is lehet hogy megbanta a szakítást.

Kérdezd meg hogy akar e még valamit tőled? Ha nemmel válaszol, nincs értelme hogy osszebujjatok.

2019. febr. 28. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!