Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakásnak indult, nem hagyta magát vajon mi lesz ebből? (Többi lent)
A helyzet az, hogy még régebben találkoztam egy lánnyal, társaságunkhoz keveredett de utána nem is beszéltünk meg semmi. Egy hete,véletlenül összefutottunk azóta már én sem vagyok párkapcsolatban és hát mondanom sem kell, elég vonzó, szóval természetesen élni akartam a lehetőséggel úgy gondoltam eltöltünk egy jó estét és kész vége. Na a bökkenő az itt van, ugyanis az elmúlt egy hétben nem jutottam csak el csókig, a szex nem jött össze, viszont közben megismertem és beleszerettem. Nyilván nem találkozgatna velem ha közömbös volnék számára,csak ugye nem tudom, hogy mégis mi lehet ez részéről. Ha esetleg lemondom a találkát, vagy kevesebb időt töltünk együtt akkor "bevágja a durcát", eléggé szemmel láthatóan nem örül neki. Ha velem van mindig mosolyog, érdeklődik milyen napom volt, hogy vagyok stb. stb. Sok kis apró dolog. Szerintetek ő is kölcsönösen érez ? Nem akarom blindre megkérdezni és a környék macsójából a környék lúzere lenni, mert beégtem egy csajnál úgyhogy azzal inkább megkímélném magam.
19/F
Egy hete beszéltek és már hisztizik, ha valami nem úgy megy, ahogy szeretné?
„Menekülj, Luke!“
Ha nem hagyta magát, akkor nem is indult soha egyéjszakásnak, csak te vagy sötét, kisfiam és hitted azt, hogy bárki rögtön szétteszi neked a lábát.
22/L
A környék macsója nem xarja tele a liberót, ha meg kell kérdezni a csajt, mi a helyzet. Sőt, anélkül tudja, hogy ezt a gyk-n meg kéne kérdezni a felnőttektől.
Szerintem tedd össze a két kis kezed, hogy ilyen csaj szóbaáll veled, és kaparj mint malac a jégen, hogy meg tudd tartani!
Hül.yegyerek.... még hogy a környék macsója, hàt bes.zarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!