Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, miért lesztek mind...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, miért lesztek mind egytől-egyig full nedvesek, ha egy ilyen atomb. kó kigyúrt pasi rátok mosolyog, aki 18 évesen csak 8 osztályt végzett és ott hagyta az iskolát, hogy gyúrni tudhasson?

Figyelt kérdés

Mit tudnak ezek? Még a fejüket sem tudják egyenesen tartani, de már több száz csajt tettek magukévá.

[link]

2014. jan. 13. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen csajok? Ezek csak a BUTA csajok. Neked meg azok kellenek? Akkor 1-1. -.-
2014. jan. 13. 21:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Buta vagy nem, de tény, hogy csinosak.
2014. jan. 13. 21:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát, akkor én ezek szerint nem vagyok nő... Nekem szükségem van arra, hogy akivel beszélgetek annak 1 felett legyen az IQ-ja. Inkább taszít. Meg az már eleve jellemzi, hogy elmegy abba az őrűltekházába...

14L

2014. jan. 13. 21:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja.... akkor ez a pasi is csinos.... bocs.
2014. jan. 13. 21:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen az oldalon a többség normálisan gondolkodó nő/lány és nem lesznek nedvesek egy ilyen fiutol...
2014. jan. 13. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Kérdező te is okos lehetsz
2014. jan. 13. 21:50
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem ez itt nem tetszik,de szeretem ha egy pasi eros!izmos!ahogy egy nonek is kell legyen mit fogni ugy egy pasin is kell!
2014. jan. 13. 21:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Neked miért áll fel a farkad egy atomb. kó fullos pi.csára, aki rád veti bugyuta pillantását, aki 18 évesen csak 8 osztályt végzett és ott hagyta az iskolát, hogy ribiskedni tudhasson? Mit tudnak ezek, max csak a fejüket egyenesen tartani, de több száz pasi odavan értük.

Egyébként meg, hogy a felettébb magas intelligenciáról árulkodó kérdésedre kijelentő mondattal is válaszoljak.:

Nem leszünk egytől egyig full nedvesek. Ne magadból indulj ki, és ne az általad "de csinosak"-nak mondott csajszikákból. Nem mindenkinek ez a szint.

2014. jan. 14. 03:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Én undorodom ettől a VV Józsitól... már akkor is undorító volt számomra, mikor megláttam..

Első ránézésre még nem tudhatjuk, hogy mennyire buta, de később ha megismerjük hiába néz ki jól, taszítani fog.

Egyébként én imádom a széles vállakat, nagy kart, mert nagyon férfiasnak tartom.

2014. ápr. 7. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!