Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, miért lesztek mind egytől-egyig full nedvesek, ha egy ilyen atomb. kó kigyúrt pasi rátok mosolyog, aki 18 évesen csak 8 osztályt végzett és ott hagyta az iskolát, hogy gyúrni tudhasson?
Mit tudnak ezek? Még a fejüket sem tudják egyenesen tartani, de már több száz csajt tettek magukévá.
Hát, akkor én ezek szerint nem vagyok nő... Nekem szükségem van arra, hogy akivel beszélgetek annak 1 felett legyen az IQ-ja. Inkább taszít. Meg az már eleve jellemzi, hogy elmegy abba az őrűltekházába...
14L
Neked miért áll fel a farkad egy atomb. kó fullos pi.csára, aki rád veti bugyuta pillantását, aki 18 évesen csak 8 osztályt végzett és ott hagyta az iskolát, hogy ribiskedni tudhasson? Mit tudnak ezek, max csak a fejüket egyenesen tartani, de több száz pasi odavan értük.
Egyébként meg, hogy a felettébb magas intelligenciáról árulkodó kérdésedre kijelentő mondattal is válaszoljak.:
Nem leszünk egytől egyig full nedvesek. Ne magadból indulj ki, és ne az általad "de csinosak"-nak mondott csajszikákból. Nem mindenkinek ez a szint.
Én undorodom ettől a VV Józsitól... már akkor is undorító volt számomra, mikor megláttam..
Első ránézésre még nem tudhatjuk, hogy mennyire buta, de később ha megismerjük hiába néz ki jól, taszítani fog.
Egyébként én imádom a széles vállakat, nagy kart, mert nagyon férfiasnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!