Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyjából 2 hete vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyjából 2 hete vagyunk együtt a barátommal, de nem csókol jól. Nem indít be. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Ő 26 éves,én 24, és azt mondta már rengeteg barátnője volt.

Egyszerűen folyton olyan sok a nyála csókolózás közben, hogy kellemetlenül érzem magam tőle, ráadásul túl hangosan "cuppog" amikor össze érnek az ajkaink és engem ez zavar. Az ajkait meg alig mozgatja. Amikor a nyakam csókolja, akkor szinte nem mer hozzám érni, sokszor nem is érzem hogy a bőrömhöz ér az ajka. Ő felizgul, de én nem.

Hogy közöljem vele tapintatosan, hogy ez így nem jó?

Nem passzolunk össze talán?

2019. febr. 27. 13:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy nem passzoltok össze, de az is lehet, hogy egyszerűen csak kommunikálnotok kellene. Nekem eleve fura, hogy nem veszi észre, ha ennyire rosszul érzed magad. De ne legyünk negatívak, tegyük fel, hogy nagyon rosszul olvas a gondolataidban. Csak azt nem értem, hogy miért kell 2 hónapot várni arra, hogy elmondd neki, ha valami nem jó, miért nem lehet mindjárt? Nem kell letámadni, hogy szarul csókol, rosszul érzed magad, mekkora bunkó szex közben, hogy nem elégít ki. Mondd meg neki, hogy téged ez így nem nagyon izgat fel, csinálja emígy, amúgy, mert te attól indulsz be igazán. Ha komolyan vesz, megpróbál a kedvedre tenni. De az tényleg gáz, hogy 4 perc alatt lezavarja a szexet, aztán nem érdekli, hogy mi van veled. Az lenne a minimum, hogy utána kézzel vagy a nyelével eljuttat a csúcsra. De sokkal inkább nem 4 perc alatt kéne elmennie.
2019. febr. 27. 14:03
 12/14 A kérdező kommentje:

Utolsó 2 hozzászóló..sajnos mind a ketten igazatok van. Hiába mondtam neki, azt mondta majd máshogy csináljuk...akkor sem lett jobb..de ő elvárta amikor harmadszorra felizgult, hogy kézzel elégítsem ki..mert én nem engedtem magamhoz nyúlni az előző 2 eset miatt.

Ha ebből sem vette a lapot..ráadásul a második aktus után sírtam is..akkor tényleg nagy bunkó.

2019. febr. 27. 14:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

11-es vagyok. Az utolsó kommented alapján már teljesen más véleményen vagyok, egyáltalán nem volt indokolt a jóhiszeműségem a barátoddal kapcsolatban.

Nem akarok csúnyát mondani .... de ezt tényleg nem lehet másképpen. Most komolyan, mégis miért vagy te együtt egy ekkora bunkó, önző szeméttel?! Hagyd ott, és menekülj minél hamarabb!

2019. febr. 27. 15:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet olyannal ossze jonni akivel meg a csok sem jo?
2019. febr. 27. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!