Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1,5 éve vagyok együtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1,5 éve vagyok együtt a barátommal, de nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nekem ő volt az első barátom, minden ugy ment ahogy kell. Eloszor talalkozgattunk stb. Aztan tavaly nyár óta mindennap itt alszik nálam. Szeretem, ő is engem, de én már nem vagyok szerelmes belé, nem tetszik annyira mint az elején.Alacsonyabb nalam kicsit es nem érzem magam mellette igazi nőnek,lánynak. Szerintem az a normalis ha egy fiu magasabb mint egy lany. Nem tudom mit tegyek, szakitsak vele es keressek mast?
2017. aug. 13. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
1,5 éve is alacsonyabb volt, nem? Ugye te sem hiszed el, hogy ez a valódi oka annak, hogy nem vagy boldog?
2017. aug. 13. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Te tenyleg nem szereted ha mar most mas jár az eszedbe.. szóval hagyd el..
2017. aug. 13. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Vigyazz kerdezo mert az elmedben megszuleto dontesen mulik, hogy johet e a kozeljovoben gyakorira meg egy noket gyulolo komplexusos boldogtalan kerdezo!!! Viccet felre teve ez nagyon szemet indok lenne a szakitasra es tuti hatalmas sebet ejtenel az onbecsulesen szoval ha tenyleg szakitasz vele nehogy ezt mond el neki mert nagyon megbantod. Es a farokmeretere se fogd :D Talalj ki valami mast, mert szerencsetlen ezen nem tud valtoztatni es biztos nem orul neki hogy akkora amekkora (gyanitom nem tul magas). Amugy igaza van annak aki irta hogy regen is ekkora volt akkor miert tetszett? Szerintem sem ez a valodi indok csak az indulatokat szitod.
2017. aug. 13. 18:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Meg fogsz lepodni amikor a kovetkezo magasabb pasival is elmulik a szerelem 1.5 ev utan. A parkapcsolathoz szellemi, erzelmi erettseg is kell. Probald meg ujra 10 ev mulva.
2017. aug. 13. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!