Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezeljem, ha apám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem, ha apám a barátommal együtt lát?

Figyelt kérdés

Igen, nagyon gáz, mert ezt természetesnek kéne venni, de egyszerűen nem tudom másként és szégyellem magam. A mi családunkban az intimebb témákat tabuként kezeljük, nem beszélünk róla.

Múltkor apám meglátott a barátommal az utcán, amikor elbúcsúztam tőle. Hirtelen azt sem tudtam hova forduljak vagy mit csináljak.

Nem mertem se megölelni, se megpuszilni.

Apám nagyon elviselhetetlen természetű ember, és érzem, hogy ezentúl ezzel fog piszkálni, hogy én a barátommal vagyok elfoglalva, meg mi ki tudja miket csinálunk.

Nem akarom, hogy felhozza ezt, de ha kötözködni lesz kedve, biztos előhúzza ezt a lapot.

Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?

(Kérlek, hogy ne oltsatok, mert tudom, hogy ez az egész nevetségesen gáz, de egyszerűen én ilyen családba születtem! Tanácsot szeretnék!)

2016. nov. 11. 12:48
 1/3 anonim ***** válasza:
mi lesz ha terhes leszel a pasidtól? Elsüllyedsz szégyenedbe?!
2016. nov. 11. 13:15
 2/3 A kérdező kommentje:

Most tényleg azért írtál kommentet, hogy provokálj?

Leírtam, hogy igen, tudom, gáz a szitum, de tanácsot szeretnék kérni!

2016. nov. 11. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha komolynak látod a kapcsolatotokat, akkor beszéld meg barátoddal, biztos megértő lesz veled. A komolyabb barátság (de nálatok ennél több is lehet) ott kezdődik, hogy elmondom a másiknak azt is, ami nem jó dolog történt.

Szóval ha klappol minden, akkor köteleződj el mellette, húzd ki magad mellette, és kész.

Apáddal meg ne foglalkozz, ha felhozza, inkább nyeljél egyet. Hidd el, neki is nehéz megérteni, hogy elszálltak az esztendők, már te se 5 éves vagy, akit kedvére babusgathat vagy bosszanthat.

2016. nov. 11. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!