Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írnál annak, aki nagyon hiányzik most, ezen a szép, napfényes kora tavaszi napon (is)?
Figyelt kérdés
2019. febr. 23. 09:34
21/24 anonim válasza:
Tudom, hogy sokszor gondolsz rám:)
22/24 anonim válasza:
Azt hogy minden nap gondolok rá és rettenetesen hiányzik minden egyes perc amit vele tölthettem el és fáj hogy ez már nincs többé. Remélem boldog. Ennek így kellett történnie. Bízom benne hogy a következő életünkben találkozunk még. Keressen meg. Én is azt fogom tenni. :( Napsugaram. 💔💝
23/24 anonim válasza:
Akik ilyen szomorúak mint az utolsó hozzászóló pl és a kérdező és még mondhatnék itt másokat is, ők miért nincsenek együtt azzal akivel kapcsolatban így éreznek?
24/24 anonim válasza:
22# vagyok. Több oka is van amiről nem szeretnék beszélni. A lényeg hogy nem kellek neki eléggé... :( És több száz km választ el tőle. Itt hagyott, így döntött. Pedig szerettem volna vissza tartani, de feleslegesnek tartottam és szerettem volna elmondani neki hogy szeretem, de így ebben a helyzetben amiben vagyok, nem lett volna hiteles. Így jobb lehet neki. Remélem. Bízom benne. S abban hogy majd még beszélünk és találkozunk egyszer. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!