Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit írnál annak, aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írnál annak, aki nagyon hiányzik most, ezen a szép, napfényes kora tavaszi napon (is)?

Figyelt kérdés

2019. febr. 23. 09:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
@7 ezt mivel érdemelte ki? :D
2019. febr. 23. 12:56
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Hogy most kint kávézhatnánk a teraszon, ha nem lenne ilyen büszke tulok. És egy ismerősöm szófordulatával élnék: b-sszon egyedül. :D
2019. febr. 23. 13:21
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Azt, hogy nagyon remélem, hogy nem felejtett el tusfürdőt venni mert nem szeretnék büdös lenni vagy az övével fürödni... :D Meg azt, hogy kész az ebéd.
2019. febr. 23. 14:37
 14/24 anonim ***** válasza:
(#11 ..hagyott őrlődni azon tettével, hogy egy pár évet még csak magyarázat adás nélkül, nemhogy velem szemben ülve lezárt. A lényege semmisült meg ezáltal, de persze elég, ha a gondolataim közül pusztul ki :) mivel még mindig adnék neki olykor, de az első válaszomban írttal mulattatóan lemorzsolódik rólam)
2019. febr. 23. 14:59
 15/24 A kérdező kommentje:
Én azt, hogy még mindig gondolok rá minden nap, és hogy bárcsak jó helyen, jó időben találkoztunk volna.
2019. febr. 23. 15:39
 16/24 anonim ***** válasza:
Kérdező ,remélem megkapja az üzenetet akinek szántad.
2019. febr. 23. 16:02
 17/24 A kérdező kommentje:

Kedves tőled. :) Szerintem tudja, de legalábbis sejti. Nem írhatom meg neki, mert azzal megszegném a hallgatólagos megegyezésünket, hogy nem keressük egymást többet.

2019. febr. 23. 16:26
 18/24 anonim ***** válasza:
:(
2019. febr. 23. 18:13
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem kora tavasz van hanem késő tél. Az elmúlt két hétben meg ma volt a legszarabb idő. Mínuszok hideg szél.
2019. febr. 23. 18:57
 20/24 anonim ***** válasza:

Azt hogy halálosan szerelmes voltam belé, az első perctől

fogva ahogy megláttam. Tudom hogy nemrég ment férjhez és

most valahogy undorodom magamtól hogy nem érzek iránta

semmit.

Örülök hogy kiszerettem belőle, akkor meg szinte állandóan

rá gondoltam. Mikor kelhet, melyik busszal mehet dolgozni

milyen a kapcsolata a férjével, egyáltalán boldog-e?

Mert tiszta szívből remélem hogy igen.

Csak azt nem értem hogy nekem mire volt jó ez a lecke.

Talán útmutatás hogy milyen típusú lányokhoz vonzódom

ez még egyelőre rejtély marad.

2019. febr. 23. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!