Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja a barátom sosem, hogy szép vagyok?
Figyelt kérdés
Vagy legalább, hogy jól nézek ki? Nem tetszem neki külsőleg? Vagy miért lehet?2018. nov. 8. 17:44
1/14 anonim válasza:
1. mert meg csak par hete vagytok egyutt
2. minke jottel ossze ilyennel, csak hogy legyen valakid??
2/14 A kérdező kommentje:
Mert szeretem.
Csak legalább egyszer mondaná, így olyan érzés, mintha nem tetszenék neki.
2018. nov. 8. 17:48
4/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Mások pedig szokták mondani.
Akkor minek van velem?
2018. nov. 8. 17:51
5/14 anonim válasza:
Lehet viszont a tested jo... Szatyrot szokott a fejedre huzni, mikor csinaljatok?
6/14 anonim válasza:
"Akkor minek van velem?"
Ezt miért nem tőle magától kérdezed meg inkább?
7/14 anonim válasza:
Jó kérdés. Még sosem sikerült megfejtenem az ilyet
8/14 anonim válasza:
verziók:
a, mert nem vagy szép (legalább is neki)
b, nem akarja, hogy elbízd magad
c, eszébe sem jut, hogy mondani kéne
9/14 A kérdező kommentje:
Egyébként most csak ezt a jelzőt emeltem ki, de azt sem mondta még, hogy csinos vagyok, vagy legalább, hogy jól néznék ki.
Azért nem értem, mert lennének más lányok is, ha akarná, mégis velem van. De ha nem tetszem neki, akkor miért?
2018. nov. 8. 18:31
10/14 anonim válasza:
Egyébként több ilyen párocskát is ismerek ahol a barátja a nőnek vagy férje tökmindegy, soha nem dicséri meg semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!