Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjem ki belőle, hogy mit érez, ha néha azt látom, hogy féltékeny? Praktika vagy taktika?
Teljesen megkattan, ha nem tudja, hogy mit és kivel csinálok. Ugyanakkor flörtöl vele, még ha barátok is vagyunk valamilyen szinten. Kötelező programokon kívül nem hív sehova. Bár erre is azt mondta, hogy majd "erre is vissza kell térni" (gondolom hogy kellene valamit másoktól függetlenül is csinálnunk, ketten). Tudom hogy talomban van neki az egyik ex barátnője, de mikor nevet, csillog a szeme és inkább elfordul, hogy ne lássam, hogy zavarban van az nekem többet mond.
L
Nagyon én sem értem a felállást. :D
32/f
Így, hogy még csak haverkodtok és ő is exezik, naná, hogy ne legyen probléma.
32/f
Tehat azt gondolod, hogy azt vetted eszre, mintha nyomulna feled, de csak lightosan, te pedig szeretned, ha nagyon ezt tenne? Amikor jon az "erre is vissza kell terni", kerdezz vissza, hogy mikor mar? Praktika legyen.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!