Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret a fiu ha nem feltekeny?
Regen meg eleinte mondta hogy ot nem zavarja semmi se kivel beszelek , talalkozok, de azt mondta amitol merges lesz az ha exemel talalkoznek.
Meg nem tudom hogy kapcsolatba vagyounk e , mert a ketto kozott bolyongunk.
Megkerdezte tolem hogy van e pasim most, mondtam miert ha lenne akkor mi van?
( nem nincsen , de kivancsi voltam hogy mi lenne a reakcioja)
Azt mondta hat ha van akkor se tud semmit csinalni mert en dontesem.
De ezt ahogy mondta basszus hat nem volt feltekeny kicsit se , es nem is erdeklodoott hogy es tenyleg van e vagy sem, mert nem adtam meg a valaszt a kerdesere. Egyszeruen csak kicsit mintha szomorkas fejet vagott volna, de feltekenyeeg fel se jott. Ez normalis?
Én azt utálom, ha valakik nincsenek együtt, de megy a féltékenykedés.
Mint a tesóm, meg a barátja. Ők nem voltak együtt, de mindkettő olyan hisztit vágott, ha a másik ránézett valakire. Állandóan veszekedtek, és nem tudták eldönteni, hogy együtt legyenek-e.
Ha nem vagytok együtt, nem érdemes féltékenykedésből cirkuszolni. Jól tudja ő ezt, azért nem mutatja. Nincs hozzá még tulajdonképpen joga.
Jo de lefekudtunk es szuz fiu volt es most 27 eves.
Nem magyar amugy vallasos azert ...
Hat latod ha nem is szeretett akkor miert velem tette.
Mondta h nagyon sokan akartak vele de o megse csinalta veluk. Egy kerdes velem akkor miert csinalta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!