Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 46F vagyok 1 éve van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

46F vagyok 1 éve van egy barátnőm (28N). Nagyon szeretem őt és egyben nagyon féltékeny is vagyok rá. Neki van egy 6 éves kislánya a volt párjától. Úgy érzem vissza akarja őt kapni a volt férje. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig kitalál valami ürügyet a pasi(36F)hogy találkozzanak. Nem élünk még együtt, de sokszor mikor megyek hozzá ott van a "lánya miatt". Borzasztó féltékeny vagyok. Lehet rá okom?
2019. febr. 5. 15:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Minek vagy a barátnőddel, ha közben gerinctelen ribinek nézed?
2019. febr. 5. 15:15
 2/17 anonim ***** válasza:
0%

46 évesen ezt itt kell megkérdezni?

Beszélj a nővel, ha nem veszi a lapot, akkor a kanjával is.

Ha a kan arcoskodik, akkor takarítsd el, "ütőképesen"!

Mellesleg, ha a nő visszamegy a volt kanjához, akkor tegye! Ne csicskulj be!

2019. febr. 5. 15:19
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincs rá okod, a csaj veled van.

Ad rá okot, hogy féltékeny legyél? (Azon kívül, hogy az APUCI keresi ŐT, illetve látogatja?)

2019. febr. 5. 15:19
 4/17 A kérdező kommentje:
Van amikor este is ott van amíg elalszik a gyerek. Ez nagyon nem tetszik.
2019. febr. 5. 15:27
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
Talán mert nem akar egy olyan sz.r apa lenni, mint a legtöbb apa, aki elhagyja a gyerekét? Ha nem tudod ezt elviselni, akkor keress gyermektelen (és korban jobban hozzád illő) nőt.
2019. febr. 5. 15:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet hogy a pasi a gyerek miatt van ott. Tőle mégsem tilthatja el, még a te kedvedért sem.

Beszélj erről a barátnőddel, hogy ő mit gondol erről. De a gyerek akkor is az apjáé is, és szerintem jó hogy békében el tudtak válni. Attól hogy a kislány miatt gyakran van ott, még nem biztos hogy az anyját is akarja. Vagy ha mégis, akkor sem biztos hogy a nő is akarja. Elvégre veled van, vagyis ha minden igaz, akkor már túllépett rajta.

2019. febr. 5. 15:36
 7/17 anonim ***** válasza:
36%
Lassan 50 évesen annyi eszed sincs, hogy nem látod, hogy itt te vagy a felesleges harmadik? Nyilván nem csak a gyerek miatt van ott estig, vagy még tovább :) Te meg gondolom anyagi okokból vagy tartva, tehát a nő a pénzedért fekszik le veled. Tudod ugye, hogy ezt hogy nevezik? :D
2019. febr. 5. 15:40
 8/17 A kérdező kommentje:
Nincs rászorulva a pénzemre mert jó családból származik és jó munkahelye is van. És az exe sem mondható csórónak. Az anyagi rész az itt nem ok.
2019. febr. 5. 15:43
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Jó apa, fogadd el. Ha nem megy, akkor meg szállj ki, és keress mást.
2019. febr. 5. 15:49
 10/17 anonim ***** válasza:
79%
Bárcsak az én apám is így törődött volna velem, miután elváltak a szüleim. Ehhez képest felém sem nézett. Ez a kisgyerek nagyon szerencsés, hogy az apja mellette van. Te meg egy idióta vagy, aki belerondít.
2019. febr. 5. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!