Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok. Jogosan?
Egy-másfél hónapja már fasírtban vagyunk a párommal akivel egy éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást,már fél éve együtt is élünk,de azért viták mint minden kapcsolatban ebben is vannak. Egy hónapja mióta picit jobban össze vesztünk ő elkezdett beszélgetni az exével,mert mindig jóban voltak de aztán ez a kapcsolat megszakadt mikor össze jött velem. (Én ezt nem bántam) a lánnyal másfél évig voltak együtt,de egy év után már a kezét is megkérte.
Szóval újra elkezdtek beszélgetni,és már heti kétszer is találkoznak. Engem ez nagyon megvisel,mert ahelyett,hogy velem lenne és a kapcsolatunkat próbálnánk helyrehozni egy másik nővel tölti az idejét. Mikor megemlítettem neki azt mondta,hogy mindig jóban voltak,és még mindig nagyon jól megértik egymást,és benne bízik a legjobban a barátok közül. Jogos az érzés melyet érzek? Mit kéne tennem?
Jogos. Pont ahogy az első írta.
Ezek az exekkel valo "barátságok" nekem mindig "büdösek". Nem kell rosszba lenni velük de azért találkozgatni heti néhány alkalommal azert túlzás és szerintem több a barátságnál. Lehet, hogy valaki ezt tagadja esetleg saját magának is hazudik de szerintem inkább a vonzalom késztet erre mint a barátság. Az is érdekes, hogy amikor jól ment a kapcsolatotok akkor nem találkozgattak, ezek szerint akkor nem kellett "barát". Mert én a barátaimmal szoktam találkozni ha kapcs.vagyok ha nem. Ő pedig mellőzött egy annyira jó barátot akivel most annyit együtt van. A helyedben nem tűrném, ne belőlem csináljon hülyét. Mennék egyenlőre és aztán ha letisztázta az érzéseit szóljon, hátha még fog kelleni. Vagy nem.
Te csak második vagy.
Alapból amiket mondott és tett, mindenki kib**aszta volna.
Ez megalázó, és lenéző.
Neem, nagyon butus vagy ha ezek után képes vagy vele maradni, már ne is haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!