Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan vagyok féltékeny?
Csak te tudhatod, hogy milyen a kapcsolatod a pároddal. Ha minden harmonikusan kiegyensúlyozottan boldog, akkor nincs értelme hisztizned.
Adott rá okot, hogy kételkedj benne?
A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban.
A féltékenység rólad szól és nem a másikról.
És mi van akkor ha egy csajjal beszélget? Talán tilos neki? Akkor neked is tiltsa meg, hogy más pasikkal beszélgess?
Neked nincsenek pasi haverjaid?
Vádaskodás helyett inkább először a kapcsolatotokat elemezd ki.
Képzeld, nem tudom a kérdező helyzetébe képzelni magamat, mert fogalmam sincs, hogy milyen a kapcsolata a párjával.
Vannak nagyon hisztis kislányok, akik minden bolhából elefántot csinálnak és minden ok nélkül vádaskodnak.
De akkor oké, a ti szemetekben meg én vagyok a szemét, mert nem a kérdező s..ggét nyalom, hanem kíváncsi vagyok arra, hogy mi is a valóság.
Ez csak egy kiragadott rész. Lehet, hogy csak a kérdező fújja fel a dolgokat.
Én sem vagyok féltékeny típus, és lehet minden ok a kapcsolatunkkal, és a kérdező seggét sem nyalom, csak picit bele gondolom magamat sztoriba, de ha barátnőm mondaná, h TÖBBSZÖR látta (nem 1x-i eset, többször...), h a párom egy idegen csajjal (mert nyilván ha olyan jó a kapcsolat, akkor a haverjait ismerem) üldögél a kocsiba és ott beszélgetnek,az elég gyanús. Vajon miért megy ki a csaj a kocsiba beszélgetni? Miért nem váltanak pár szót a portán? :D Józan ész csupán.
Nekem is volt olyan kapcsolatom, amiben semmi bibi nem volt, a másik oldalról is ezeket a visszajelzéseket kaptam, h nincs baj, és mégis megcsalt. Na, pontosan ezért nem szabad ilyenre hagyatkozni, h "mert jó a kapcsolat". Az nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!