Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan féltékeny?
Nekem is volt ilyen pasim.
Sőt mi orrba-szájba keféltünk is, ha éppen szingli volt.
Ez a típus iszonyú gyerekes. Mintha egy játék lennél a gyerekszobája sarkában, amit elővesz, mikor éppen olyanja van. Máskülönben belephet a por, le vagy tojva, csak állj rendelkezésre, mikor éppen kedve van hozzád. Ez a helyzet érzelmileg tönkretesz. Te kiléptél ebből a "megállapodásból" és sérti az egóját, hogy már nem vagy a mindig kéznél lévő grupija.
Tanulj az esetemből. éveket áldoztam egy ilyen srácra, és nem lett belőle más mint csalódás, fájdalom, és totális önbizalomvesztés.
25N
Ez a stílus, amit most csinál színtiszta egó meg nárcizmus. Meg az, hogy "sose voltatok közömbösek egymás számára" meg "vibrált köztetek a levegő, ennek ellenére ő nem veled, hanem egy másik lánnyal jött össze.
Ha annyira nagyon akart volna téged, veled jött volna össze ez idő alatt. De nem így volt.
Most meg az egója legyezgetésére jó vagy, és gondolom kíváncsi, hogy meg tud-e szerezni így is, ha akarna.
Aztán idővel szép lassan rád un, mert már nem leszel számára ismét kihívás, és megint lesz egy másik lány, akit meg akar hódítani.
Az én véleményem ez, a másik sráccal akivel meg összejöttél, nála meg neked kell eldöntenekd hogy mit érzel és mit akarsz. Ha neked mindenképpen olyan kapcsoalt kell, ahol megvan ez az intenzív vibrálás, akkor egy idő után lehet ez gond lesz neked ( bár ezek a vobrálások az évek alatt elmúlnak, de nem lehet hibáztatni senkit, valakinek ez hiányzik és ezért szakít, van aki kimértebb)
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!