Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok féltékeny erre a haveromra, mert most arat egy csajnál?
19 éves vagyok van egy 18 éves haverom. Nem rég vettük fel újra a kapcsolatot (óvodából ismerem). Elég kocka volt, dagadt stb. Most elkezdett adni magára és van barátnője (nekem nincs). És egy folytában róla beszél, miközben mondja hogy nem is szereti stb. Zavar ha igy beszélnek egy lányról pláne hogy ő mikor én segitettem neki kitörni és előttem próbál menőbbnek tűnni.
Arra is rájött hogy nem átlagos a pénisz mérete hanem jóval átlagon felüli (barátnője tanúsítja). Ezt is mindig felhozza és nagyon zavar, úgy érzem kevesebb vagyok. Pedig én segítettem neki. Ezektől én kevesebb lettem így a csajoknál szerintetek?
Lehet a srácnak kisebbségi komplexusa van veled szemben,hiszen ő ducibb volt és csak most kezdett a lányoknál is aratni, ezért hozza fel előtted mindig ezeket. Szóval emiatt nem kell féltékenykedned,max hozd fel neki,hogy nem szívesen hallgatod ahogy a lányokról beszél.(a pénisz különbséggel valószínűleg nem fog leállni)
Mellékesen a pénisz méret nem számít,ha te a kisebbet használni is tudod ;)
"a mindig felhozza a méreteit félek hogy a leendő barátnőm elidegenedne tőlem hozzá"
Mert biztos veszem,hogy ha bemutatnád haverodnak,a farka mérete lenne az első téma :D
Szeretem ez az arc erre veri a faszát, hogy végre van valami, amivel dicsekedhet.
Játsza az agyát, és általában felnagyít mindent, hirtelen elvennéd tőle a barátnőjét vinnyogva akarná vissza annyira nem szereti, hidd el.
Az életében nem volt mivel felvágnia, mivel vágott volna fel eddig? A dagadt, igénytelen kinézetével? Érted már? Errei veri magát és ezt nyomatja mert örül, hogy nyomathatja.
De ne érezd magad szarul, csak a lezűlött emberek tudnak látványosan kikupálódni, ha te fasza gyereknek tartod magad, akkor nincs hova faszásodni, érted?
Egy jó pasinak hiába mondod, hogy legyen jobb pasi ha már jobb pasi, sose tudja kikupálni magát úgy, mint egy lumpen csávó, legalábbis nem annyira látványosan.
Inkább örülj, hogy neked nincs szükséged ilyenekre verni a melled.
Ja a másik dolog, csak akkor mutatsz be egy barátnőt a haveroknak, ha már komoly a kapcsolat, mert az elején könnyebben lekoppintják a kezedről.
Hidd el, ha egy csajnak legalább fél éve tartó kapcsolata van, össze teszi a kezét és nem fog elpártolgatni csak mert 4 centivel magasabb a farka, amúgy is, egy normális lány rögtön ott hagyja a francba, ha egy számára sokat nem jelentő csávótól ezt hallja, ha meg nem, akkor az a barátnődet minősíti és el kell gondolkodni, hogy merre hány óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!