Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékeny volnék az exre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny volnék az exre? Jogosan? Jobban szerethette Őt, mint engem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Leszögezem sosem féltékenykedtem a páromra, én 21 vagyok ő 24. Nekem ő az első szerelmem kapcsolatom, lassacskán 2 éve hogy együtt vagyunk. Látom hogy szeret mondja sokat, úgy néz rám h odavan értem mai napig dicsér. De valami szúrja az oldalam, amivel az elején nem foglalkoztam. Neki 2 bnője volt, volt egy 2 hónapos, azzal a csajjal fbkon ismerősök, meg volt egy fél éves aminek 4 éve vége, és amikor eleinte jártunk a kapcsolat elején megkérdeztem h miért mentek szét mert ő is megkérdezte h volt e valakim v milyen tapasztalataim voltak, és rámförmedt és zaklatott lett h ne faggassam őt az exeiről. nem is kérdeztem majd később elmondta hogy nagyon szerette, de a csaj egy házibuliba részeg volt és lefeküdt mással. És mondta h annyira gyenge volt h letiltotta mert nem bírta volna máshogy elfelejteni. és a legrosszabb h a barátom egyik havercsajával amikor beszéltünk ő maga hozta ezt fel h hát igen h a barátom mennyire szerette azt a lányt, meg hogy ki volt, teljesen összetört. Nyilván részben sajnáltam mert egy megcsalás borzalmas érzés lehet, fáj, megalázó meg hát szerette. De ugyanakkor rosszul is esett hogy előttem szeretett valakit ennyire. És ha valamikor felhozta a barátom akk mindig úgy mondta h a "hosszú kapcsolatom", pedig fél év szerintem tök kevés és ez rosszul esik hisz én vagyok a hosszú kapcsolat nem?.. És persze azóta hogy ezeket megtudtam bennem lett az az érzés hogy mivan ha a barátom engem nem szeret annyira mint a volt bnőjét, mivan ha azért van velem mert tudja h a csajjal így nem lehet, és csak 2. vagyok. Valahol mintha azt érezném hogy szeret am nagyon de szerintem nem szerelmes belém sose beszéltük ezt csak érzem h szerintem nem szerelmes..és azt érzem h abba a csajba meg az lehetett. Nekem meg ő az első barátom / szerelmem és nagyon rosszul érint ez. Ráadásul az is rosszul esett h sokáig nem igen fogdosta a melleim meg nem kényeztetett annyira lent mint őt én, és megkérdeztem h miért ilyen és mondta h hát megmaradt benne h az exe elégedetlen volt a mellével mert kicsi volt meg lent se szerette magát és h nem igényelte annyira ezeket. Én akkor elbőgtem magam h h lehet h ez ennyire mély nyomott hagyott benne, egy fél éves kapcsolat, amikor velem (akk 1 éve voltunk együtt), 1 éve van és h h nem..és százszor mondtamh szeretem ezeket és nem szégyellem magam és bocsánatot kért h változtat és változtatott egy keveset.. de nem csak ez.. uyge letiltotta a csajt, és még mindig levan neki tiltva és azt érzem h továbbra is fáj neki ez és ha feloldaná v vmi, v összefutna vele akkor vajon azt érezné h őt szereti? Vagy mivan ha a csaj egyszer gondol egyet , felkeresi a barátom és visszacsábítja? Egyáltalán lehet h most kevésébé szeret engem és pótlék vagyok?.. Nagyon rossz érzés 2.nak lennem.. nem tudom én mindent megteszek érte eszembe se jutna megcsalni, meg szeretem, meg ő is mondta h én voltam az első aki hoszsú idő után így kezdett el érezni meg én vagyok neki a boldogsága de furcsa számomrah az ex továbbra is tiltva és ha összefutnának mi lenne.. nyilv fájdalmas visszagondolni egy megcsalásra de úgy érzem nekem kéne számítanom és nem tudom h most alaptalanok e a gondolataim..

21L

2017. febr. 21. 19:16
 1/3 A kérdező kommentje:
a másik meg ha nem történt meg volna a csaj részéről a megcsalás és teszem azt együtt lennének tuti nem lobbant volna fel irányomba semmi ..
2017. febr. 21. 19:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezen aztán kár gondolkodnod is.
2017. febr. 21. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Ilyesmi bennem is szokott kavarogni.

Volt egy barátnője, 1 évig talán, nem tudom pontosan, sosem beszéltünk annyira róla csak mástól hallottam...a csaj megcsalta és ezért a párom szakított vele. És sokszor eszembe jut hogy mi van ha szereti...mert hát attól h megcsalta és persze szakítanak, a szerelme akkor sem múlik el, gondolom én...aj franc tudja...4,5 éve vagyunk együtt, már együtt lakunk.

Igazából sosem beszél róla és látom hogy én vagyok a kapcsolata és nem más kapcsolataiból indul ki hanem hogy ugye én vagyok a meghatározó neki, vagyis remélem :)

De néha ilyen butaságként eszembejut h mivan ha jobban szerette és ha nem csalja meg a csaj akkor vele lenne...

Már nem igazán foglalkozok vele, csak néha elgondolkodok de aztán eszembejut hogy mi lenne ha ő agyalna az én 2 éves exkapcsolatomon, hogy mi van ha azt a pasit jobban szerettem stb...és kinevetném tuti mert nem érdekel az a pasi tényleg, pedig akkor azt hittem az az ex a mindenem... :D és jött a párom és Ő lett a minden és ilyenkor megnyugszom hogy valószínűleg ő is így érezhet irányomban 😊 szóval nyugi! :)

24L

2017. febr. 21. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!