Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire számít az hogy egy férfinek milyen illata van?
Mennyit tud növelni egy
egy veletek ismerkedő férfi esélyein ha kellemes, jó illata van?
Nálam az illat döntő fontosságú egy kapcsolatban. De nem a parfüm, hanem a pasi saját illata. A tapasztalat az, hogy akinek az illata bejön, azzal hosszú távon fennmarad a szexuális vonzalom, ezt hívják kémiának. Ahogy valaki már írta, ezen tud dobni egy jó parfüm, de nálam nem ez a döntő, mert a parfüm alatt is érzem az eredeti illatát a pasinak. Alapból érzékeny vagyok a szagokra, a szerelmem takaróját, párnáját is ellopom, ha ő nincs ott. :)
N/37
Férfi válaszoló vagyok, ezért a nőkkel kapcsolatban tudok válaszolni.
Külön kell választani az ember saját illatát (testszag, hehe) és a parfümöt.
Utóbbit mindig lehet választani és befolyásolni.
De előbbinél, ha a lánynak kellemes saját illata van, az nagyon vonzó tud lenni. Főleg, a haj illata szokott megfogni, ha vonzó.
Akkor jöttem rá, hogy mi is a kémia, betegnek hangzik, de amikor egyik exemmel reggel felébredtem, az esti heves szex miatt kicsit megizzadtunk és nekem reggel az izzadságszaga is beindított. Na ez a durva kémia. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!