Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha az akit szerettek kimegy külföldre?
Van egy párom, akit már lassan 3 éve ismerek. Sokat voltunk távkapcsolatban (majdnem 2 év), most együtt vagyunk/lehetnénk. Azonban kifog menni ő külföldre, én viszont felsőoktatási tanulmányaim miatt csak 2,5 év múlva tudnák utána menni. Közös álmunk hogy Svédországban éljünk.
Azonban ő úgy döntött, hogy nélkülem, előbb kezdi el álmunkat, mivel ő kint fogja folytatni tanulmányait.
Tudom, ilyenkor mindenki azt gondolja hogy támogatnom kell. De aki járt ebben a helyzetben, az tudja milyen nehéz.
Nem is tiltom meg, hisz ki vagyok én.. De sokszor adom egyértelmű jelét annak is hogy nekem ez fáj. Nem akarok újabb éveket párkapcsolatban élni, sokat éltem már, nagy szívfájdalom és teher lenne. Bánt az hogy ezt barátom nem ismeri fel. Napokban fogalmazódót meg bennem az egész az az állítás; "Svédország tud várni még 2,5 évet, de én nem".
Nem tudom hogy mennyire vagyok makacs is, de úgy gondolom ezt a problémát vállalnia kellene, és kezelnie. Mert tisztában van ezzel, csak az érzelmes részével nem szeretne foglalkozni. (Ezt ő mondta)
Ti mit javasolnátok? Semmiképp nem szeretnék vele szakítani, csak hahó valaki.. jó tanácsok
-Egy 20 éves kétségbeesett
"Azonban ő úgy döntött, hogy nélkülem, előbb kezdi el álmunkat"
Elég furcsa egy kapcsolat, hogy megbeszélés nélkül dönt az egyik.
Basszus, nem bírja ki, hogy még 2,5 évig a seggén maradjon, ha már eddig volt 2 év távkapcsolat?
Nem akarok vészmadár lenni, de ez azért lehet egy burkolt szakítás is.
Ha nem akarsz szakítani, csesszél még el rá éveket és várd meg, amíg a hátad mögött eljegyez egy másik nőt!
“Nem is tiltom meg, hisz ki vagyok én.. ”
Ezekszerint nem az, akivel az életét leéli??? Mert ha ebben te sem hiszel, ott lesz vége ennek a kapcsolatnak amikor kiment... és most baromira nem viccelek...
Ja igen... most is egyutt vagyunk es 6 ev utan is hulla szerelmesek ;)
Ezt erdemes keresni, nem a langyos vagy legyes levest...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!