Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom nem fogadja el azt, hogy mivel kimegy dolgozni külföldre, ezért vége a kapcsolatunknak?
20 éves férfit kitelepít az anyja, az is gáz, nekem kicsit az is, hogy két órát zokog. Jó, nem vagyunk érzelem nélkül, de 5 éves se tudja ilyen sokáig.
De amiért nem veszítesz semmit vele az főleg ez:
"neki nálam a pénz és néha bánta, hogy munka helyett velem töltötte az idejét. (Heti 2x talalkoztunk) "
Most lesz pénze bőven, mire a sírás?
Ezert a "kapcsolatert" nem kar, akik meg igazan szeretik egymast azok x ezer kilometerrol is megoldjak. Tapasztalat.
21/N
A távkapcsolat csak az egyik része a problémának, bár azt a Kérdező világosan megmondta, hogy nem akarja.
A fiúnak most is fontosabba pénzkeresés, mint a lány, azt a heti 2 találkozást is sokallja... azon meg igazából semmi nem segít.
Még a te életed is állhat a feje tetejére, és őt is hazahozhatja a sors. Szerintem neki is fontos, hogy hosszú távra megalapozza az életét, és ezt ő külföldön látja lehetségesnek. Nem a pénz, hanem hogy ne kelljen egyik napról a másikra élni. Azzal, hogy ő nem lát maga részéről perspektívát a továbbtanulásban, valóban több esélye van külföldön. Mellesleg ott is tanul majd, csak mást, mint egy iskolában. Téged is megértelek, hogy most stabilnak látod az életed itthon, és ezt az ember nem szereti feladni. Biztos viszont kevés embernek adatik meg hosszú távra, én már 30 elmúltam, láttam már pár dolgot a munka világában. :-)
Amit tanácsolnék, hogy oké, most nem kell feltétlenül folytatni a kapcsolatot, de esetleg mint ismerősök, így is levelezhetnétek a továbbiakban, ne vágjatok el minden szálat. Lehet, hogy nem maradtok meg egymás mellett, de az is lehet, hogy visszasodor titeket az élet egymáshoz, és úgy jártok majd, mint a kollégámék (ők sem huszonpár évesen állapodtak meg végül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!