Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha az akit szerettek kimegy külföldre?
Van egy párom, akit már lassan 3 éve ismerek. Sokat voltunk távkapcsolatban (majdnem 2 év), most együtt vagyunk/lehetnénk. Azonban kifog menni ő külföldre, én viszont felsőoktatási tanulmányaim miatt csak 2,5 év múlva tudnák utána menni. Közös álmunk hogy Svédországban éljünk.
Azonban ő úgy döntött, hogy nélkülem, előbb kezdi el álmunkat, mivel ő kint fogja folytatni tanulmányait.
Tudom, ilyenkor mindenki azt gondolja hogy támogatnom kell. De aki járt ebben a helyzetben, az tudja milyen nehéz.
Nem is tiltom meg, hisz ki vagyok én.. De sokszor adom egyértelmű jelét annak is hogy nekem ez fáj. Nem akarok újabb éveket párkapcsolatban élni, sokat éltem már, nagy szívfájdalom és teher lenne. Bánt az hogy ezt barátom nem ismeri fel. Napokban fogalmazódót meg bennem az egész az az állítás; "Svédország tud várni még 2,5 évet, de én nem".
Nem tudom hogy mennyire vagyok makacs is, de úgy gondolom ezt a problémát vállalnia kellene, és kezelnie. Mert tisztában van ezzel, csak az érzelmes részével nem szeretne foglalkozni. (Ezt ő mondta)
Ti mit javasolnátok? Semmiképp nem szeretnék vele szakítani, csak hahó valaki.. jó tanácsok
-Egy 20 éves kétségbeesett
Nem tudsz vele menni?
Amugy megértem. Ha.nekem ott lett volna valaki aki szeret most biztos nem lennék kint. Csak sajnos nekem ilyen szerencsém eddig nem.volt az életben..
Mond meg neki amit érzel az a legtisztább.. legalább idejében kiderül kivel is állsz szemben..
Jobb előbb mint később
F/32
Én ne hagynálak itt, kivárnám azt a 2 évet..De nem vagyunk egyformák..
F/32
Hát igen. Van hogy az egyik jobban szereti a másikat én már csak tudom.
Azért szurkolok nektek..
F/32
2 távkapcsolat, 1 év együtt, most 2,5 év távkapcsolat.
Nem hiszek abban hogy a szerelem mindent legyőz. Az rendszerint elmúlik.
Abban hiszek hogy az idő mindent megold. Megismerkedsz más fiúkkal, ő ott lányokkal, elkopik a szerelem, elfogy, jön a következő kapcsolat.
Tudom hogy nem tetszik amit írok de ez a realitás.
Én nem várnék még 2,5 évet.
Ha mégis kivártok egymásra és összeköltöztök Svédországban , később szakítotok akkor elvesztegettél az életedből 4,5 évet.
Ha nem vesszük figyelembe azt hogy egy egészséges embernek előbb-utóbb iszonyatosan hiányzik a szex akkor talán sikerülhet.
Nem bántasz meg, tudom hogy ez is játsza. Átgondoltam sok minden lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!