Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet jövőnk? Bővebben lent.
# 3 Meglepő, de sokszor a férfiak szeretnék a gyereket előbb, ahogy nálunk is a párom pedzegeti már 1-2 éve, én én nőként nem akarom még.
22-23 évesen tök érthető, hogy még nem a gyerekszülés az elsődleges prioritás az életben. Nekem sem volt az.
Az én párom is szóba hozza a gyerektémát, mondván, hogy nem nyugdíjasan akar majd futkozni utána meg iskolába vinni. Ezt is megértem egyébként, bár ő alapból jó családapa lesz, gondoskodó stb.
Válaszolva, igen, ha nem egy cél felé haladtok, ez jelentheti a végét. Az a baj, hogy semmi jó nem sül ki abból, ha te erre egyáltalán nem állsz készen, nem vágysz még rá, csak kényszerből vállalnád be.
Amúgy is fura nekem ez a "legkésőbb jövőre szeretne babát." Üljetek le és beszéljétek meg, hogy te jövőre még nagyon nem fogsz babát szülni mert esélytelenek tartod. Aztán beszéljétek meg a hogyan továbbot.
# 11 Nekem ez akkor is kicsit fura, és hihetetlen. Nyilván vannak ilyen helyzetek is.
Viszont azért írtam, hogy sok esetben a nők sürgetik, mert én ezt látom, sőt nálunk is ez volt. Csak ilyenkor ugye az a "jogos" szöveg, hogy milyen önző szemét a férfi, hogy neki mindegy, míg a nő meg reszket hogy ő már akarna gyereket. Ebből is a férfi jön ki rosszul. Itt meg fordítva van, de itt is megint a férfi a hibás.
Nem mondom, hogy szüljön csak emiatt a kérdező. Legyen szabad akarata mindkét félnek, és egyik se nyaggassa a másikat, meg tapossa, ha nem az van amit ő akar! Ez két ember önkéntes vállalása. Hadd döntsön mindkét fél önként. Ha a férfi nem akar, akkor ne legyen érte hibás, de ha a nő nem akar, akkor ő sem.
Amit felvetettem, az inkább elméleti kérdés, hogy hogyan tudnak ebből is férfiak rosszul kijönni...
# 11 vagyok.
Én hol írtam olyat, hogy a férfi a hibás? Egyáltalán nem volt erről szó,sőt, én pot azt írtam, hog ezt is megértem, ha ő fiatalon akar apuka lenni.
Ettől még együtt kell dönteni.
Ha te nem hibáztatod, akkor nem kell magadra venni. Én egy jelenségről beszéltem, nem rólatok. Arról, hogy ha a nő akar gyereket, akkor az jogos, ha a férfi sürgeti, akkor álljon már le. Ezt láttam, és tapasztaltam másoknál, bocs. Az a jó, ha ilyenkor nem sürgetés van, hanem meg tudnak egyezni.
Sok esetben nem is a bűnbakkeresés a fő baj, hanem az hogy a kapcsolat rámehet erre a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!