Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szexkapcsolatban mikor kezdtet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban mikor kezdtetek el tobbet erezni?

Figyelt kérdés
2019. febr. 2. 23:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%
Mikor a mennyezett repedezett. Mi az a szexkapcsolat? 🙂
2019. febr. 2. 23:42
 2/11 anonim ***** válasza:
36%
Recés kondom még segíthet, ha nem érzel eleget.
2019. febr. 2. 23:43
 3/11 A kérdező kommentje:
Oke, hogy szombat van de komolytalanok kimeljenek :D
2019. febr. 2. 23:46
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

komolytalan kérdésre miért vársz komoly választ?

2019. febr. 2. 23:48
 5/11 A kérdező kommentje:
Ez miert komolytalan? Szexkapcsolatban nem merulhetnek fel erzelmek?
2019. febr. 2. 23:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Aki szexkapcsolatba kezd, azt gondolom, hogy számolt többek közt ezzel az eshetőséggel is, hogy egyik fél többet érez a testiségnél, így valószínűleg tudják a megoldást is, mert az elején lefektették a szabályokat, oldják meg. Kivéve, ha ész nélkül belementek ebbe az idióta felállásba.
2019. febr. 2. 23:57
 7/11 anonim ***** válasza:
78%

A "szexkapcsolat" mint fogalom egyet jelent a komolytalansággal.

2019. febr. 3. 00:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát, mi is lefektettük anno a szabályokat, fél év múlva mégis benyögte, hogy ő többet érez irántam, és én is kezdtem belezúgni.

Azóta már szakítottunk, így megkérdőjeleződik bennem, hogy valóban szerelem volt-e ez, vagy csak valami időkitöltés, de azért volt jó pár pillanatunk.

2019. febr. 3. 00:08
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Akkor, ha már egy ideje együtt lógunk és összehangolódunk. De általában a szexkapcsolat csak a szexről szól...
2019. febr. 3. 01:01
 10/11 anonim ***** válasza:
64%
Jelenleg is valami hasonlóban vagyok.Jó pár hónapja tart a dolog.Most egy elszólásból úgy tűnik ez neki sem csak szex.Én adnék magunknak esélyt.Nekem egy ideje "ő" hiányzik és nem csak a szex miatt.
2019. febr. 3. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!