Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mikor kezdtétek el becézni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikor kezdtétek el becézni a párotokat?

Figyelt kérdés
És hogyan?

2017. jún. 1. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Körülbelül amikor fingani kezdtünk egymás előtt
2017. jún. 1. 12:12
 2/9 anonim ***** válasza:
28%

Amikor pàrkapcsolatban lettünk az az 2 hét után

13l

2017. jún. 1. 12:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Én első nap már, mert 1,5 órát késett.

inkább nem írom le.

2017. jún. 1. 12:35
 4/9 A kérdező kommentje:
1,5 órát? :O És megvártad? Nekem lehet egy ilyen után a szimpátia lelohadna hamar :D
2017. jún. 1. 12:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem kezdtem, egyikünk sem szereti a becézgetést, maximum ironikusan
2017. jún. 1. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Ő kezdett el először engem, pár nappal azután, hogy "hivatalosan" megbeszéltük, hogy együtt vagyunk, aztán nemsokára én is megtaláltam a neki való becenevet :)
2017. jún. 1. 12:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azt leírnátok, hogy milyen neveket adtatok egymásnak?
2017. jún. 1. 13:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nagyjából majdnem minden barátomra szoktam használni teljesen indokolatlan pillanatokban (gyakran akkor, amikor valami hülyeséget mondanak): Galambom, csillagom, drágám, virágom, cicám, édeském, kicsim, életem stb. . Persze ha éppen barátnőm van, akkor rá is, sőt rá így gyakrabban.

Persze én egy bunkó vagyok és volt akit úgy becéztem: Nyomorult, szerencsés/szerencsétlen, nyomika stb. :D

Rám most a leányzó azt használja: nyunyu, gyilkoló, egóhuszár stb. :D Hát ennyi :/

Ezek eléggé a helyzethez igazodó nevek, meg közös emlékekhez tartozó vicces becenevek.

2017. jún. 1. 13:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálunk ő kezdte el, a nevemet becézgette eleinte.

Utána meg még "nem jártunk"(szerintem meg igen, de mindegy:D), és véletlen kiejtette a száján, hogy "Cicám". Nem valami becézgetős pasi létére, de utána egyre többször használta a szerelmem, szépségem kifejezéseket.

Én igazából csak a vezetéknevéből alakítottam ki neki egy egyedi becenevet, úgy szoktam, meg Szerelmemnek. Drágámnak akkor, ha csinált valamit. :D

De amúgy nem sűrűn használjuk ezeket.

2017. jún. 1. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!