Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyan lelkitárs/duálpár? Mi ez a kapcsolat?
Sosem éreztem ilyet, nem is hittem hogy létezik.
Megismerkedtem valakivel, akivel felfoghatatlanul mély lelki kapcsolat alakult ki (vagy már elve volt?). Ez nem szimpla szeretet, szerelem, vonzalom, kémia... Olyan, mint a színtiszta, megkérdőjelezhetetlen összetartozás.
Egyáltalán nem hiszek az ezotériában, nem foglalkozom alapvetően ilyen dolgokkal, de most utánanéztem, hogy van-e valami spirituális alapja ennek a kapcsolatnak.
Az a legijesztőbb az egészben, hogy úgy érzem, nem tudna olyat tenni, mondani, csinálni, ami miatt azt mondanám, hogy elengedem.Tisztában vagyok vele, hogy nem birtokolhatom, ugyanakkor úgy érzem, valami megkérdőjelezhetetlen kapocs fűz minket össze.
Ez nagyon érdekes, hogy azt mondod, nem tudod összejöttök-e. Ez most az én perspektívámmal teljesen összeegyeztethetetlen gondolat.
Azt megértem, ha azt mondod, hogy nem tudod, hogy alakul hosszútávon. De szerintem ilyen intenzív érzések mellett elképzelhetetlen, hogy ne akard megkapni. Mármint ha ugyanazt érezzük.
Igen egyetértek, de szerintem előfordul ez úgy is hogy a másik "vak" a te érzelmeidre ha vannak is neki valamilyen okból nem vállalja fel elutasítja magában persze nem tudni mit hoz a jövő, de annyi bizonyos, hogy a magam érzéseiben teljesen biztos vagyok. A mély szimpátia és azonos természet hasonlóságok világnézet természetesen adott.
És mivel szeretem elfogadon azt is, ha ő másra vágyik.
Tudom ez ellentmondásos és fura.
Én éreztem ilyet, pontosabban most is.
Amikor először láttam, és csak két szot szóltunk egymáshoz, akkor is azt éreztem, hogy ő a párom, társam vagy hogy is mondjam.
Mi nem lehetünk együtt, mert én kapcsolatban élek. De a pérommal nem éreztem ezt az érzést, mint vele.
Nem egyről beszélünk.
#12 pont az a lényeg h ez kölcsönös, különben fel sem merült volna bennem, hogy elinduljak a lelkitárs vonalon való keresgélésben neten. Ez olyan dolog, hogy lehetetlen elutasítani, mert azon alapul, hogy mindketten nyitott könyv vagytok a másik számára. Ez a dolog túlmutat a mély szimpátiám és a hasonlóságokon, van benne valami mély, zsigeri vonzalom.
#13 Ha valaki, én mindig tiszteltem a másik kapcsolatát, soha nem mentem volna bele, hogy harmadik legyek.
Ez viszont totál legyőzi a józan észt. Szerencsére nincs arról szó, hogy bármelyikünk foglalt lenne, de ha így lenne, valószínűleg nem változtatna semmin.
Tudom miről beszélsz kérdező ez már a magasabb foka és egy szerencsésebb esete., ennek.
Neked ezek szerint minden felhőtlenül és egyértelműen alakul kölcsönösen? :)
Egyébként kívánom hogy sikerüljön nektek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!