Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyan lelkitárs/duálpár? Mi ez a kapcsolat?
Sosem éreztem ilyet, nem is hittem hogy létezik.
Megismerkedtem valakivel, akivel felfoghatatlanul mély lelki kapcsolat alakult ki (vagy már elve volt?). Ez nem szimpla szeretet, szerelem, vonzalom, kémia... Olyan, mint a színtiszta, megkérdőjelezhetetlen összetartozás.
Egyáltalán nem hiszek az ezotériában, nem foglalkozom alapvetően ilyen dolgokkal, de most utánanéztem, hogy van-e valami spirituális alapja ennek a kapcsolatnak.
Az a legijesztőbb az egészben, hogy úgy érzem, nem tudna olyat tenni, mondani, csinálni, ami miatt azt mondanám, hogy elengedem.Tisztában vagyok vele, hogy nem birtokolhatom, ugyanakkor úgy érzem, valami megkérdőjelezhetetlen kapocs fűz minket össze.
Igen letezik.
Csak kerdes ugy marad e. Mert evek alatt kapcsolatban is fejlodnek, vàltoznak az emberek. Es nembiztos hogy ugyanaz kell már a másikbol/tol, mint korábban
Meg ikerláng meg a faxom Megasztár.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!