Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van kizárólag lelki társ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van kizárólag lelki társ kapcsolat ffi-nő között?

Figyelt kérdés

van egy srác, akivel jól elvagyunk haverilag, van barinője, aki tud rólam.

finoman fűzöget a srác, nem nyomul, csak célozgat, akarna többet, de én nem akarok visszaélni a helyzettel, úgy tekintek rá, mint egy soul mate-re, akivel megoszthatom a lelki problémáimat, meg ő is, és eldumálgatunk mindenféléről.

kezdetben azt mondta, minden érdekli velem kapcsolatban, majd ez az érdeklődés elkezdett halványodni.

szerintetek amiatt, h. nem tudott lefektetni? vagy más miatt?

úgy értem, csak azért mondhatta, h. érdeklem, mert célja volt velem (szex), és hogy ezt nem érte el, már nem vagyok fontos neki?

kezdetben nagyon lelkes volt, soha nem használtam lelki kukának, filmekről, zenéről, politikáról is beszélgettünk, lelki társnak éreztem, és nekem ez a lelki kapcsolat elég is lett volna.

mit gondoltok?

N (28)

2016. aug. 2. 09:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Sanszos, h valami többet is akart volna, de amint látta, h ezt nem kapta meg, szép lassan elkopott mellőled. Nem biztos, h ezt rossz szándékból tette vagy ilyesmi (bááár abból kiindulva, h barátnője mellett téged fűzögetett finoman....), lehet csak így könnyebb neki feldolgozni. Nem tudom, de az szinte biztos, h többet akart volna.
2016. aug. 2. 09:59
 2/15 Noren1989 ***** válasza:
32%

A férfi igazi lelki társa....egy másik férfi.

Bármit mondasz.

Ha lefeküdtél volna vele, most lehet, hogy lenne egy egészen jól működő párkapcsolatod.

26/F

2016. aug. 2. 10:14
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem valoszinu, csak ha a no egyaltalan nem vonzo.
2016. aug. 2. 10:29
 4/15 anonim ***** válasza:
24%
Férfi-nő barátság nincs ... de ezt miért kell egy 28 éves felnőtt nőnek magyarázni?
2016. aug. 2. 10:48
 5/15 anonim ***** válasza:
78%

Van. Az egyik legjobb barátom egy lány. Nem is tudnék már rá úgy tekinteni, olyan, mintha a húgom lenne.

Mindig vele beszélem meg a gondjaimat, tőle kérek tanácsokat csajok terén is és ez fordítva is igaz.

2016. aug. 2. 10:52
 6/15 anonim ***** válasza:
67%

A férfi-nő barátságban valamelyik fél mindig többet akar...

Nekem is volt egy olyan fiú barátom, akiről azt gondoltam, hogy igaz barát, mert tényleg nagyon szerettük egymást, mindent megbeszéltünk, aztán mikor én megismerkedtem a jelenlegi párommal, akkor szép lassan eltűnt az életemből. Most már tudom, hogy belém szeretett és nem bírta elviselni, hogy mással vagyok, nem vele...

2016. aug. 2. 10:54
 7/15 anonim ***** válasza:
66%

Létezik olyan férfi-nő barátság is, amikor egyik fél sem akar többet ennél, és ehhez egyiknek sem kell rondának lennie, egyszerűen csak annyi kell hozzá, hogy nem egymás típusához vonzódnak, de barátként meg jól működnek együtt. Meg van egy másik típus is, amit most én élek át valakivel, de ezt nem tudom röviden jól elmagyarázni, nekem is szokatlan volt eleinte.

Nem is tudom, itt mindenki, aki szerint nincs ilyen, az bármikor ráugrana minden ellenkező neműre, ha lehetőség adódna rá? Ez nagyon állatias gondolkodásmód.

Kérdező, a ti esetetek teljesen más, a srác egyértelműen többet akart volna, csak nem nyert viszonzást. Ez még a jobbik eset, ahogy ő lereagálta, van, aki átvált bunkóba, ha nem viszonzod a vonzalmát...

2016. aug. 2. 11:17
 8/15 A kérdező kommentje:

hogyan is nyerhetett volna viszonzást részemről, amikor ő párkapcsolatban él?

szeretője meg senkinek nem leszek!

2016. aug. 2. 11:34
 9/15 Noren1989 ***** válasza:
0%

Egy rossz kapcsolat szétszedése manapság kevés nőnek okoz gondot. (leszámítva azokat a nőket, akik csak beszélgetni akarnak).

Szumma szummárum: ő kufircot is szeretett volna, amiatt nyílt meg annyira neked.

2016. aug. 2. 11:38
 10/15 A kérdező kommentje:

nekem a lelki társ kapcs. többet jelent adott esetben, mint a szerelem, mert az elmúlik, és lehet, h. szakítás lesz a vége, de a barátság, meg a lelki kapcs. nem olyan szeszélyes érzelem, mint a szerelmi szenvedély, stabilabb köteléket jelenthet.

de ezek szerint ő ezt másképp gondolja, és többet akart sajnos.

2016. aug. 2. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!