Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van kizárólag lelki társ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van kizárólag lelki társ kapcsolat ffi-nő között?

Figyelt kérdés

van egy srác, akivel jól elvagyunk haverilag, van barinője, aki tud rólam.

finoman fűzöget a srác, nem nyomul, csak célozgat, akarna többet, de én nem akarok visszaélni a helyzettel, úgy tekintek rá, mint egy soul mate-re, akivel megoszthatom a lelki problémáimat, meg ő is, és eldumálgatunk mindenféléről.

kezdetben azt mondta, minden érdekli velem kapcsolatban, majd ez az érdeklődés elkezdett halványodni.

szerintetek amiatt, h. nem tudott lefektetni? vagy más miatt?

úgy értem, csak azért mondhatta, h. érdeklem, mert célja volt velem (szex), és hogy ezt nem érte el, már nem vagyok fontos neki?

kezdetben nagyon lelkes volt, soha nem használtam lelki kukának, filmekről, zenéről, politikáról is beszélgettünk, lelki társnak éreztem, és nekem ez a lelki kapcsolat elég is lett volna.

mit gondoltok?

N (28)

2016. aug. 2. 09:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A leírásodból nekem egyértelműen az jött le, hogy ő többet akart volna, hogy szeretőt vagy kalandot vagy az aktuális párja utánpótlását, azt ő tudja, de ez nem barátság volt. És köszönöm a sok lepontozást a korábbi válaszomra, ettől még amit leírtam, az az én tapasztalatom, és csak mert nem éli át mindenki, még létező dolog, tudom, hogy legtöbben nem élik át (ahogy a legtöbb ember gazdag sem lesz, de ez nem azt jelenti, hogy nincsenek gazdagok, csak mert valaki még nem tapasztalta meg, milyen annak lenni).
2016. aug. 2. 12:06
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
Létezik ilyen kapcsolat, de a te partnered veled egyértelműen nem alkalmas rá.
2016. aug. 2. 12:59
 13/15 A kérdező kommentje:
miért egyértelmű szerinted? ez nem változhat?
2016. aug. 2. 13:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért, amit te is jól megfogalmaztál a kérdésedben:

"csak azért mondhatta, h. érdeklem, mert célja volt velem (szex), és hogy ezt nem érte el, már nem vagyok fontos neki?"

Az óvatos tapogatózással megtudta, hogy nem számíthat nálad semmi többre a baráti kapcsolatnál. Nem hiszem, hogy (a te szempontodból pozitív irányban) változni fog.

2016. aug. 2. 13:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Bárki alkalmas rá, csak nem bárkivel. Ti ketten nem tudtok csak barátok lenni, mert ő többet akart volna, és lelépett, amikor világossá vált, hogy nem lesz köztetek több, de attól még tudhattok másokkal csak barátkozni, akár ellenkező neműekkel is, abban az esetben nincs ilyen, hogy aki többet (is) akart volna, vagy akarna, ha lehetne, az lelép.
2016. aug. 2. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!