Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve dolgozom egy helyen,-mint tanuló.

Érettségi után jöttem erre a szakmára, így javarészt egyidős vagyok a bent dolgozókkal. Legalább is azok felével akikkel egy munkaterületen vagyok.

A legeleje óta megfogott egy srác bent. Tipikusan nem az a férfi, akire azt mondanám az ideálom, de első ránézésre már az jutott az eszembe, hogy mennyire vonzó, karakteres,férfias.

Nem tulajdonítottam ennek jelentőséget, de ahelyett hogy az érzés elmúlt volna, ez csak erősödött.

Nem vagyok egy dadogós fajta, de ha a közelemben van, megszólalni se tudok és bénázok mint a kezdők.

Ő 28 éves, én 21.

Személyiségre is talán pont annyira eltérünk mint külsőre, mert amíg ő 190 cm én a 160-at is alig érem el.

Az illatától kezdve egyszerűen mindene vonz. Az ajkaim, vagy csak az rám nézzen. Folyamat őt tudnám lesegetni és csak bámulni.

Azt hiszem szeretem. Nem ő a főnök, de mégis csak gyakorlatilag egy fajta felettesem és ez nem így működik.

Mit kezdenétek a helyemben?

2019. jan. 31. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha te is tetszel neki és van heréje lépni, nyugi, fog. De szerintem te maradj veszteg. Munkahelyen amúgy sem jó szerelmi szeánszokba bonyolódni. Nehogy kudarc esetén utána kellemetlen legyen ott dolgozni.
2019. jan. 31. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:
6%
Dugnalak kerdezo
2019. jan. 31. 22:17
 3/3 D.Lívi válasza:
Ha normális a srác akkor jelezd neki finoman hogy nem közömbös számodra!De ne legyél teljesen egyértelmű,várd meg mit reagál rá!A munkahelyen tényleg veszélyes dolog flörtölgetni mert hamar a szájukra vehetnek az emberek!Nem lehetetlen dolog,de légy óvatos,mindenképp írj hogy hogy haladnak majd a dolgok! :)
2019. jan. 31. 23:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!