Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok hátrány hogyha a nektek udvarló fiú egy kicsit félénk az elején?
Lepontozták szegény csajt, mert konkrétan a kérdésre válaszolt xDDD
Szégyen ami itt folyik
@6: Ezért kellene már a pontozást átalakítani. Nem hasznosságot kellene mutatni, hanem, hogy X értékelőből hány ért egyet vele és hány nem.
A kérdésre válaszolva: rengeteg ember van, biztos van olyan, akinek ez tetszik. Viszont azt is számításba kell venni, hogy a nő, akinek ez tetszik nem elég határozott, akkor jó eséllyel randi se lesz az egészből. Úgyhogy oké, hogy nem nyomulsz, nem kell az első alkalommal rögtön megdönteni, de éreztesd a nővel, ha nőként tekintesz rá és tetszik neked (szemkontaktus, mosoly, apró fizikai kontakt stb.).
Szerintem nincs azzal baj, ha puszit ad az ember. De az is legyen határozott.
Velem volt már olyan, hogy mindig azt éreztem, hogy nem ad fog megpuszilni az illető. Csókot még nem akartam, de mindig úgy éreztem, hogy nekem kell odahajolnom.
Nem szerettem. Ha ő hajolt volna pusziért határozottan mindig az jó lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!