Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 2 év a nő javára előny vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 év a nő javára előny vagy hátrány?

Figyelt kérdés
Korábban mindig is ooyan voltam, hogy csak idősebb lehet a barátom, eddig 2 barátom is idősebb volt, 17 évesen 20 éves barátom volt, 19 évesen 24. Most 22 évesen egy 20 éves srác jön be, akit már kiskorom óta ismerek, és eddig nem éreztem iránta semmit, plusz ő míg mindig vékonyabb szerencsés alkatú volt, én túlsúlyos voltam. Lefogytam, de így is széles csípőm és vállam van, és mellette molettnek tűnök. Furcsa nekem ez az egész. Min lehetek bizonytalan?
2018. máj. 19. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Jelentéktelen.
2018. máj. 19. 13:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Köztünk másfél év van az én javamra, semmi látszata nincs. 8,5 éve vagyunk együtt, lassan 5 éve házasok, gyerek is van, minden tök jól működik.

30N

2018. máj. 19. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Idővel egyre kevésbé számít. Nálam valamikor 25 fölött billent át ez a pasi legyen idősebb dolog. Szélsőségbe nem mentem el, de most pl. úgy vagyok vele, hogy jól megtalálom a közös nevezőt mondjuk a nálam 3 évvel fiatalabbakkal is így 33 évesen, és beleférne, hogy én legyek az idősebb, ha úgy alakul, most egy 1 évvel és pár hónappal fiatalabb férfi tetszik pl. és egyáltalán nem látszik, hogy én vagyok az idősebb.
2018. máj. 19. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:

22 vagyok, a párom 19. Egyikőnket sem érdekli a korkülönbség, meg hogy én vagyok az idősebb.

22N

2018. máj. 19. 16:26
 5/6 anonim ***** válasza:
ami neked hátrány, a többieknek előny
2018. máj. 19. 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy nő sokkal hamarabb érik, sokkal érettebb a gondolkodása, mint a korbeli férfiaknak. Nem véletlen, hogy átlag mindig a férfi az idősebb.
2018. máj. 21. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!