Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok nálatok hátrány hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok hátrány hogyha egy srác gyakran elpirul ha veletek beszél?

Figyelt kérdés
Velem ez viszonylag gyakran megesik hogyha egy olyan lánnyal beszélek aki tetszik, sokszor zavarba jövök, elpirulok, persze azért nem annyira, hogy egy mondatot se tudjak kimondani normálisan.

2018. nov. 5. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez is egyfajta kommunikáció. Nem zavar addig, amíg az illető nem hebeg és habog, tehát csak ilyen pillanatnyi zavarbajövés:)
2018. nov. 5. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Volt egy fiú, akibe évekig szerelmes voltam, mire végre észrevett. Amikor először látogatott meg a munkahelyemen ürügy nélkül és azt mondta, hogy csak benézett, én meg rákaptam a szemem, akkor tetőtől talpig elvörösödött (egy személyben voltam eladó, szóval a csak benéztem azt jelentette, hozzád jöttem és nem veszek semmit). Imádtam. Forgott velem a bolt.

Aztán volt olyan ügyfelem is, aki alapból kis pirulós volt, őt nagyon aranyosnak találtam, de említett úriember miatt csak a kisfiút láttam benne. Pedig helyes fiú volt, de a másik kész férfi volt hozzá képest.

Volt olyan is, hogy 20 év körüli srác jött a mostani munkahelyemre gyakorlatra és amikor bent volt az ebédlőben, besétáltam, kérdeztem valami semlegeset, szerintem nem is tőle, a lényeg, hogy az illető tetőtől talpig elpirult, elakadt a torkán a falat és kirohant.:) Nagyon helyes fiú volt, de majdhogynem az anyukája lehettem volna, szóval azon kívül hogy aranyos, mást nem mozgatott meg bennem.

Nekem tetszik, ha egy fiú sebezhető. Én is ilyen pirulós tinédzser voltam. Nem is hittem volna, hogy 40 éves létemre leszek még olyan szerelmes, hogy amikor belépett az illető a munkahelyemre, egyszerűen elrohantam. Különben elájultam volna.:) Az illetőt sem zavarta:)

2018. nov. 5. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem. Kicsit még örülök is neki. Ez is egy visszajelzés.
2018. nov. 6. 02:42
 4/4 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, aranyos. :))
2018. nov. 7. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!