Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bolond vagyok hogy még mindig szeretem?
Figyelt kérdés
Az exemmel már 2 éve nem vagyok együtt azóta neki már van más de én még mindig szerelmes vagyok belé csak valamiért még mindig nem állok készen új kapcsolatra úgy érzem hogy ha össze jönnék mással nem szeretném igazán meg mint ha teher lenne számomra .2019. jan. 24. 21:19
1/3 A kérdező kommentje:
Mert sok lány ír nekem de nem igazán jönnek be nem igazán tudnám velük el képzelni komoly kapcsolatot meg kell hogy fogjon .
2019. jan. 24. 21:22
2/3 anonim válasza:
Ha nem is bolond, de kis butácska - az vagy!
Elhiszem, hogy nehéz elfelejteni azt akit szerettünk és még most is szeretünk, de vedd észre, hogy elment a vonat! Nem tudsz rá felszállni. Ismerkedj más lánnyal.
3/3 anonim válasza:
Ha fiú vagy, csajozzál.
Ha lány, nyiss kifelé.
Járj társaságba, legyél nyitott.
Felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!