Csak én szeretem a saját vérem ízét? 😅
Szeretem érezni a vérem ízét. Szeretem látni az ajkamon a vért. Ez nagyon beteges igaz? 😀
Persze, nem vagdosom magam, vagy ilyenek, csak kihasználom, mikor sebet szerzek. Jó, a sebeimet néha fel szoktam nyitni ezért. Az előbb is, a tükör előtt álltam, és néztem az ajkam, aztán rákentem a vérem, majd lenyaltam. 😋 Imádom. 💋
Más is van így vele? Vagy csak én vagyok fura? 😂
Ez, amúgy, mitől lehet? Vagy, ez, mennyire normális?
18/L
A Tiéd nem beteg, én másét is megkóstolnám, a sajátom pedig én is imádom. xDD
18/F
"Ez nagyon beteges igaz? 😀 "
Nem.
"Vagy csak én vagyok fura? 😂
Ez, amúgy, mitől lehet? Vagy, ez, mennyire normális? "
Ez attól van, hogy szeretnél kitűnni a tömegből, figyelmet akarsz, szeretnél furának, egyedinek tűnni, hogy azt gondolják rólad "Ú ez a csaj nagyon más mint a többi!", mert úgy gondolod furának lenni menő.
Ezért ezt csinálod, hogy furának gondoljanak.
Ami érdekes, hogy ezt a nálad jóval fiatalabb tinik szokták csinálni, 12-14 évesek.
A te korodban lévők ilyenkorra már kinövik ezt, és olyanokat csinálnak hogy lecumizzák a fiúkat gyorsba, bevállalósak és megmutatják mindenüket másoknak, ezzel kapnak jó sok figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!