Nem szeretem a saját anyukámat?
Figyelt kérdés
Még 3 éves koromban elváltak a szüleim(apumhoz kerültem), és nagyrészt anyukám volt a hibás, de nem fejteném ki, hogy miért.
Gyerekkoromban sok gondot okozott nekünk anyukám, amikor mindig eljött látogatni. Csak emlékfoszlányaim vannak. Rendőrség is többször kijött hozzánk miatta.
Két éve, hogy normális, és ha meglátogat minket, akkor lehet vele beszélgetni.
Viszont nem szeretem. Egyszerűen annyira nem... Ő olyan nekem, mint például egy barát, vagy még az se igen.
Költeni költ ránk, de én nem akarom kihasználni. Ő valójában nem tudja, hogy nem szeretem úgy, mint egy anyukát kellene.
Elmondjam neki? Nem akarom kihasználni pénz szempontjából, hiszen én nem tudok rá anyaként tekinteni.
Nem tudom mit tegyek..
2017. máj. 27. 17:15
1/2 anonim válasza:
Miért kéne elmondanod? Szerintem ezzel ő is tisztában van ha te nem vagy ketszinu es nem jatszod meg magad elotte. Ha nincs mindig veletek csak olykor elmegy persze h nem erzel iranta olyan szeretetet ez termeszetes. Exemet a nagyszulei neveltek fel 3 eves kora ota. Veluk lakott ok ruhaztattak etettek iskolaztattak mint amit az igazi szuloknek kellett volna. Az apja még kiskoraban lelepett az anyja odaadta a nagyszuloknek mert fiatal volt még es inkabb elni akart stb (no komment) na mind1. A lenyeg hogy az anyja az beszelgetett vele jart is fel hozza meg voltak kozos programok stb de nem elt vele sot masik csaladja van. Egyszer megkerdezte az anyja h kit szeret jobban őt v a nagyanyjat(aki felnevelte) hat egyertelmuen a nagyanyjat mondta. De az anyja mondta is utana h persze ezt ő is tudta es meg is erti. Ugyhogy nem vagy koteles ugy szeretni hiszen nem ő nevel teged, nem ő ad a fejed fele tetot stb
2/2 anonim válasza:
Köztünk sincs meg az az "úristen, az anyukámért mindent" kapcsolat. Én se azt mondom,hogy nem szeretem..de nem rajongok érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!