Te jobban szereted a saját fingszagodat mint a másét? Én a sajátomat bármilyen büdös is szeretem! Még a legvelősebbet is. De a páromét ami egy picit is büdös azt már nem csípem?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez normális? És ezt nem viccként szántam!2014. aug. 29. 20:32
2/17 anonim válasza:
Igen a sajátomat jobban elviselem,hiába eszeveszett büdös,nem kapom fel miatta a vizet.Azonban másétól,csupán a hangtól is irtózom.
3/17 anonim válasza:
Az élet nagy kérdései... :D
Én is így vagyok vele,bár én egyiket sem szeretem;de a magamét jobban elviselem,mint másét. :)
4/17 anonim válasza:
A saját gyerekét mindenki egy kicsit jobban szereti.
5/17 anonim válasza:
Aztazéletbee!! Na..ilyen kérdést se láttam még!! :'D
6/17 A kérdező kommentje:
Pedig nem viccelek és ez tök komoly! Szóval 5-ös mi a válaszod a kérdésre?
2014. aug. 29. 21:25
7/17 anonim válasza:
Saját fingszag = a mi kutyánk kölyke.
8/17 anonim válasza:
Írtam már ki szinte ugyanezt a kérdést, és engem is mindenki hülyének nézett. :D
9/17 anonim válasza:
Én így vagyok ezzel, mikor a saját sz#romba lépek bele.
10/17 anonim válasza:
pont ma láttam a south park smug alert részt ott pont saját fingjukat szivogatják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!