Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem, hogy miért történhetett?
2018 márciusában 2 hétig együtt dolgoztam egy férfival, aki nekem végül eléggé megtetszett, de addigra már vége volt a projektnek.
Én maradtam, ő pedig ment a másik műszakba.
Egy ideig még beszéltünk, ha újból összefutottunk, de semmi több, volt, hogy nem láttam egy hónapig.
Tehát az, hogy bejött, azt nem tudta meg sosem, utána meg, hogy így meglazult a dolog, voltak más problémáim az életben, majdnem hogy értelmetlen volt az egész.
Csak fura volt, mert álmodtam vele, olyankor napokig gondoltam rá, de látni nem láttam.
Október óta pedig egyáltalán nem láttam, egyszer távolról bent a munkahelyen.
Aztán tegnap váratlanul szembetaláltam magam vele odabent.
Úgy nézett rám, mint aki örül annak, hogy lát, én szintén, és mondtam is, hogy ezer éve nem láttalak, és aźzal a gyönyörű széles mosollyal mondja, hogy itt vagyok, és odahajolt, adott két puszit, és mintha félig megölelt volna, én meg ugyanilyen esetlenül vissza, aztán olyan zavarba jöttem, hogy leléptem, persze mosolyogtan.
Azóta csak ezen töröm a fejem, hogy ez mi volt?
Tavaly a beszélgeteseken kívül semmi nem volt, se egy érintés, semmi, ez meg lassan 1 év után teljesen váratlanul mi?
nekem még mindig az az érzésem, hogy nagyon túlgondolod.
ha tetszenél neki, azt egyértelműen kifejezné, nem lenne lehetőséged sem kételkedni, találgatni.
Saját tapasztalatból mondom, hogy az ilyen történetekben, mikor nem tudtam eldönteni, hogy akar-e valamit a férfi, akkor sohasem akart semmit. Mikor valaki akart valamit tőlem, azt le se lehetett vakarni.
Igazából mindegy is, ha a jó ég úgy akarja, akkor úgy is összehoz minket a sors, ha pedig nem, akkor ez volt megírva, ezt kell elfogadni.
Persze olykor nehéz, de mivel mélyebb érzelmeim nincsenek iránta, így most még könnyebb, de biztosan bármikor belé tudnék szeretni.
Igen, amúgy tényleg kicsit túlgondoltam, de ki ne tenné ugyanezt, ha olyan valaki csinálná ezt a semmi kis dolgot vele, aki egy kicsit ott van a szívében.
Nő vagyok, ráadásul álmodozó, kész katasztrófa. :)
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt, és az is igaz, hogy aki eddig akart tőlem valamit,az valóban éreztette velem, nem volt kétségem.
Igen, én is ilyen vagyok/de inkább csak voltam és számtalanszor pofára estem, időt vesztegettem álmodozások miatt. Nem kegyetlenségből írtam, hanem mert nem érdemes az időt vesztegetni.
Más kérdés, hogy ha összeszednéd magad, és nem futnál el, valahányszor hozzádszól, még tudnál is vele flörtölni, és lehetne esélyed. Hiszen el is lehet valakit csábítani, olyat is, akinek alapból nem fordult meg a fejében, hogy akarjon tőled valamit.
Nézz a szemébe hosszan, mosolyogj, beszélgess (mindegy, miről). Le fog esni neki, hogy tetszik neked, és elkezdhet nőként nézni rád, és akkor tényleg bármi lehet.
De ha mindig elszaladsz, akkor semmi. (amúgy magamra ismertem benned, csak szerencsére én már ezeket kinőttem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!