Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem, hogy miért történhetett?
2018 márciusában 2 hétig együtt dolgoztam egy férfival, aki nekem végül eléggé megtetszett, de addigra már vége volt a projektnek.
Én maradtam, ő pedig ment a másik műszakba.
Egy ideig még beszéltünk, ha újból összefutottunk, de semmi több, volt, hogy nem láttam egy hónapig.
Tehát az, hogy bejött, azt nem tudta meg sosem, utána meg, hogy így meglazult a dolog, voltak más problémáim az életben, majdnem hogy értelmetlen volt az egész.
Csak fura volt, mert álmodtam vele, olyankor napokig gondoltam rá, de látni nem láttam.
Október óta pedig egyáltalán nem láttam, egyszer távolról bent a munkahelyen.
Aztán tegnap váratlanul szembetaláltam magam vele odabent.
Úgy nézett rám, mint aki örül annak, hogy lát, én szintén, és mondtam is, hogy ezer éve nem láttalak, és aźzal a gyönyörű széles mosollyal mondja, hogy itt vagyok, és odahajolt, adott két puszit, és mintha félig megölelt volna, én meg ugyanilyen esetlenül vissza, aztán olyan zavarba jöttem, hogy leléptem, persze mosolyogtan.
Azóta csak ezen töröm a fejem, hogy ez mi volt?
Tavaly a beszélgeteseken kívül semmi nem volt, se egy érintés, semmi, ez meg lassan 1 év után teljesen váratlanul mi?
Akivel történt, az tudja, hogy melyik város.
Igazából az a 2 hét kellemes emlékként él bennem, meg hogy első 2 nap mennyire ellenszenves volt a közvetlensége miatt.
Én nem akartam részt venni ebben a projektben, viszont a főnökeim másként gondolták, úgyhogy akkor utáltam mindent és mindenkit.
Mindig is örök álmodozó voltam, de nehezen tudom elképzelni, hogy tetszem valakinek, főleg,hogy ez esetleg kölcsönös, mivel eddig szinte mindig úgy jött ki, hogy ha nekem tetszik, neki én nem.
Kapcsolataim is lassan alakultak, nem úgy, hogy bumm, én most azonnal kellek, sok visszautasítás ért az életben, ezért óvatos vagyok.
De azért szeretek álmodozni. :)
Szóval nála sem fordult meg a fejemben, hogy tetszenék neki, de nem is tudom, hogy az elmúlt évben miért gondoltam rá annyit, meg álmodtam vele, hiszen alig ismerem.
Lehet, hogy csak én szeretnék ebbe belelátni valamit, de az biztos, hogy szerzett számomra egy emlékezetes pillanatot.
Tudom, hogy vannak olyan emberek, akik ölelkeznek, puszilkodnak, de akkor ez lejött volna már akkor,hogy ő ilyen közvetlen.
Szóval ő nem ilyen, és mégis kaptam puszit.
Legközelebb kedden láthatom, na akkor úgyis elcsípem, hogy ez mi volt?
Lehet, hogy csak éppen szórakozott volt, én meg már elképzeltem az egész esküvőt is. :D
Azért egy kb idegen ellenkező neműt nem puszilgat szerintem csak úgy az ember hosszú idő után.
Én amúgy nem kérdeznek rá, mi volt az. Felesleges. Csak hagynám, higy történjenek a dolgok, a kérdéssel való erőltetés nélkül is lesz valami, ha azt akarjatok
Hát sajnos semmi. :(
Tegnap este ismét összefutottunk a munkahelyen, én épp kerestem valamit, amikor megállt mögöttem, köszönt, és érdeklődött, hogy mi újság.
Nekem teljesen a torkomom akadt a szó, de azért válaszoltam, visszakérdeztem, ő is válaszolt, és tudom, hogy valaki itt azt mondta, hogy ne kérdezzem meg, de kibukott belőlem, hogy mi volt az a múltkor?
Erre ő, de hát azt mondtad, hogy ezer éve nem láttál, azért kaptad.
És én hülye, itt ismét lefagytam, már nem tudom, hogy zavaromban mit mondtam, hogy "szuper",és mosolyogtam, majd megfordultam, és leléptem.
Szerintetek normális vagyok???
Olyan nagyon zavarba jöttem, hogy nem igaz!
Ezek után azt sem csodálom, ha majd nem köszön, egy igazi s*gg vagyok. :(
Én mit meg nem adtam volna ha az én egykori kollégám egy puszit adott volna. Hogyha csak egy baráti szándékú puszi is lett volna én annak is őgy örültem volna, mint majom a farkának.
Ha tetszel neki nem fogja zavarni a bénaságaid kérdező. Ezekből is láthatja, ha nem vak, hogy mennyire zavarban voltál előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!