Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak ti is éreztetek már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti is éreztetek már olyat hogy bármire képesek lennétek a hőn áhított vagy szeretett nőért?

Figyelt kérdés
Lehet hogy sokak szerint ez gázul hangzik meg férfiatlanul de annyira szeretem így még nem éreztem azelőtt. Úgy érzem megtennék érte bármit. Amit csak kér.

#szerelem #vágy #lobogás
2019. jan. 13. 23:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok.
2019. jan. 14. 07:32
 12/15 anonim ***** válasza:

volt egy lány akinek a mosolyát láttam csak és a kereszt nevét tudtam, nem kevés nyomozásomba és munkámba került

sokaknak ez már inkább beteges, vagy bizarr, ha valaki úgymond ennyit nyomoz egy lányért, kb a filmekben vannak ilyenek

2019. jan. 14. 09:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok. Én már éreztem így férfival kapcsolatban. Ha viszonzott, akkor mi lenne a gond?

Ha nem viszonzott hagyni kell vagy/és elmondani neki nyíltan mindent, akár személyesen.

Viszont, ha mindent megtennél érte és meg is teszel, ezzel vigyázni kell, nehogy átforduljon arra, hogy kihasznál.

Írtad, hogy nem is a barátnőd MÉG.

Nem tudom mi a helyzet, hogyan álltok...de akkor szerezd meg. Ha meg elutasított már, gondolj arra is, hogy lehet tudja, hogy így a legjobb, mert azét a nők észreveszik, ha valaki mindent megtenne értük. És, ha nem akarnak semmit viszont, akkor azért van, mert nem akarnak játszani, kihasználni.

2019. jan. 14. 10:55
 14/15 A kérdező kommentje:
A MÉG nem a barátnőm egy elszólás volt :-D Észre se vettem hogy így írtam. Nagyon de nagyon szeretném hogy így legyen. Úgy érzem még várnom kell. A lány idősebb nálam és haverként barátként kedvel inkább. De úgy érzem egyre inkább. Egy hónapja ismerjük egymást. Nem biztos hogy jó ötlet lerohanni egy vallomással bár leg szívesebben megtenném.
2019. jan. 14. 20:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és éreztem már így egy fiú iránt. Rettenetesen beleszerettem! sajnos ő nem volt szerelmes belém, ezért békén hagytam. Komolyan gondoltam, hogy mindent megtennék érte, és a mindenbe az is beletartozott, hogy ha nem kölcsönös az érzés, akkor nem nyaggatom, mert az kellemetlen neki. Megkérdeztem, és elfogadtam a nemleges választ. Még mindig szeretem, bár az idő segít túllenni a dolgon.
2019. jan. 15. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!