Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szeretnétek egy olyan férfit magatok mellé, mint Hókuszpók? Nem pont jóképű, de feltalálja magát, macskabarát, pozitív felfogású, vidám.
Pozitiv meg vidam?
Te valami masik verziot lathattal Balazska
Remélem,, nem te vagy az, mert nem akarok a lelkedbe gázolni.....de....szóval egyszer taliztam egy Hókuszpók jellegű hapsival.
Jesszus.
( írni akartam még vmit, de azt inkább nem írom le)
Nem értem, hogy nincs az erdőben neki más fehérjeforrás, csak a törpök? Mennyi pörköltet lehetne egyetlen törpből csinálni, ha kb. akkorák, mint egy tyúk? Evett már törppörköltöt, hogy tudja, hogy ízlene neki? Amúgy mit eszik, miből áll az étrendje?
Állandóan az van, hogy begyűjt pár törpöt, amiből lehetne egy nagyobb tányérnyi pörkölt, de neki az összes kell. Ez ilyen megszállottság, hogy addig nem eszik, amíg az összes nincs meg? Mehetne minden pénteken pár törpiért, és lenne mit csinálnia.
Azzal, hogy az összeset egyszerre akarja elpusztítani, mintha valamilyen mentális kielégülést várna a törpöktől, de mit csinálna, miután megeszi az összeset? Csak beképzeli, hogy boldog lenne.
Az meg csak mellékes, hogy az erdő tele van gombával, alternatívaként tolhatná a gombapörköltöt.
Azért azzal a jó kampós orrával sok mindenre képes lehet.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!