Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pozitív példákat szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pozitív példákat szeretnék olvasni. Volt már valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Van itt olyan ember, akinek különböző okok miatt a kapcsolata közel sem tudott kiteljesedni és így véget ért, majd bizonyos idő elteltével az egyik fél megpróbált mindent hogy újra együtt legyenek mert sokkal többet érzett a dologban, harcolt a másikért és végül sikerült újra elhódítani őt és azóta boldog kapcsolatban vannak?

2018. dec. 13. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Biztosan van. Romantikus mikor valaki még akkor is küzd mikor már nagyon esélytelennek tűnik. De én aggódnék hogy mi lesz a vége. Miért kell az egyik félnek kitartóan küzdeni KETTŐJÜKÉRT? Belefárad és egy idő után a szeretetet inkább harag veszi át. A legjobb mikor ketten küzdenek kettôjükért.

N

2018. dec. 13. 17:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Talán akkor tudom elképzelni, ha mondjuk A futott B után, B meg ezt nem értékelte, utána viszont rájön, hogy A mégiscsak fontos volt neki, és most már ő tesz erőfeszítéseket, mert egy kapcsolat az 50-50% elvén alapul, és az erőviszonyoknak valahol ki kell egyenlítődniük. Ha A mondjuk továbbra is 80%-ot tesz bele, B meg csak 20%-ot, és nem hajlandó megváltozni, akkor ugyanúgy nem lesz értelme az egésznek. De persze ritkán előfordulhat, hogy valaki pont akkor kezd el értékelni valamit vagy valakit, amikor már elveszítette, de el kell oda jutni, hogy mindkét fél akarja a változást, mert ha csak az egyik akarja, az kevés. Viszont az élethelyzetek is eleve csiszolják a személyiségünket, tehát akár az is lehet, hogy ha mondjuk évekig nem látták egymást, utána meg újra találkoznak, már mások az igényeik, és az új személyiségüket már jobban össze tudják egyeztetni. Nagyon sok hasonló szituáció van, aminek elég kevés az esélye, de azért mégsem lehetetlen, hogy megtörténik.
2018. dec. 13. 18:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez borzalmasan ritka...

Volt olyan hogy a srác tepert a lányért igen gavallér módon, a lány barátzónázta, aztán egyszer csak összejöttek, ment a szercsi lávcsi.

Eltelt úgy bő fél év, megint összefutottam a lánnyal aki esküdözött hogy a srác kifordult magából és agresszív lett meg féltékeny. Mondjuk én a lányt se féltem.

De ahol nem volt legalább valamennyi kölcsönös vonzalom az elején az már nem jó jel.

2018. dec. 13. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!