Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típusú nőt ideális a számotokra?
Csak olyan nővel tudok együtt élni, aki önálló, vannak céljai és halad előre. Párkapcsolattól függetlenül csak ilyen emberek között érzem jól magam. Nem tudnék olyannal lenni aki csak tengődik napról napra és semmit nem kezd az életével. A háztartást meg szerintem alap hogy ketten csináljuk felnőtt emberek vagyunk.
2019. jan. 8. 14:59
Amelyiknek nagyobb a melle
2019. jan. 8. 17:04
Már van párom.
Tulkeppen olyat kerestem aki okos meg rátermett azt lett egy egyszerű nő az életemben.
A gyerekeket neveli. Ennyi.
De nem bánom. Miért is ?
Különben ez a karrier érdekes van haz ha kinezek az ablakon Budapestet látom van új autóm több is. Igazából jó dolog de ..egy pont után felesleges.
Ma is nem dolgoztam mentem délben a lanyomert orult nekem olelgetett puszilgatott.. ez sokkal jobb mint az hogy van új kocsim budai haz etc.
Így a karrier léte vagy nem léte számomra nem jelent semmit.
Ja igen, 42 vagyok.
2019. jan. 8. 17:20
14/21 A kérdező kommentje:
#13 Nem erre gondoltam. Hanem olyanokra, akik a MUNKÁJUKAT szeretik, és nem a VAGYONT.
Hasonló felfogású nőt szeretnétek, mert haladni kell a korban az embereknek.
2019. jan. 8. 21:09
Munkájukat szeretik . Ertem. Pontosan miért jó ha a munkát szeretik ? Tehát nekem miért jó ha szereti a munkáját ? Milyen cél az hogy szereti a munkáját ?
A munka mérőszáma a legtöbb esetben a pénz. A dicséret a főnöktol is jó de azért annyi esze van mindenkinek hogy a dicséret egy jutalmazás azért, hogy pénzt termeljen a főnöknek. innentől a munkáját szereti igaz lehet egy orvosra aki nem csak a pénzre hajt, valakire aki segíti az embereket állatokat. De a munkák nagyrésze nem ez, hanem melohelyen feladatok elvégzése egy néha ismeretlen ember vagy embercsoport részére . Ha erről szól, akkor az nekem nem negatív de nem is pozitív. Ha egy idegentol vagyik az elismeresre és közben hanyagol engem, a családját, az meg negatív is.
2019. jan. 8. 23:18
A legfontosabb dolog a világon, hogy szeresd a munkádat. Mert ha nem szereted azt amit csinálsz, ahol dolgozol hónapokon belül leszel teljes lelki és testi nyomorék. És persze a munka is jobban megy, ami azt eredményezi, hogy hamarabb kapsz fizetésemelést vagy lépsz fentebb a ranglétrán. Sokkal boldogabb életed lesz ha olyan állást keresel, ahova szivesen mész be. Én inkább keresek 20-30 ezerrel kevesebbet, mint hogy olyan helyen dolgozzak amit szívből utálok. És ez egyébként rengeteget elmond az emberről. Nem szeretem azokat az emberek, akik a pénz miatt olyan melót végeznek, amit utálnak.
2019. jan. 8. 23:34
Abszolút, csak és kizárólag hasonló felfogásút szeretnék. Barátnőm ilyen is, hasonló, csak... ő gyerekekkel foglalkozna legszívesebben (áltisk alsós korúak), de sajnos abból itthon pont éhen lehetne halni, külföldre meg nem tervezünk. Szóval ez mostanában nem lesz. Álomgyilkos kormány... 🙁
2019. jan. 9. 00:59
7-es vagyok.Ne oktassatok légyszíves hogy mit hogy kell csinálni 30 pár évesen mindenünk megvan csaka munkaidőnk nem tökéletes.Ahogy olvasom a hozzászólásokat 20 és 20-onpárévesek álmodoznak arról hogy milyen párjuk és munkájuk lesz.Álmodozzanak csak majd sikerül mindent úgy meg is valósítani inkább akkor írjanak majd.Egyébként két karrierista napja úgy néz ki hazamennek munkából esznek valami szar gyorséttermi kaját aztán felnyitják a laptopjukat a céges dolgokkal foglalkoznak.Otthon sincs más téma mint a munkájuk.Ahol családcentrikus a két szülő ott kevesebbet keresnek ugyan de amint letelt a munkaidő rohannak haza és kerti főzés játék filmezés családi élet van és eszük ágában sincs ammunkával foglalkozni.Ezért nem szerettem soha ha felelőségteljes munkám volt mert otthon sem tudtam elszakadni tőle.Azzal feküdtem és azzal keltem.Én azt választottam hogy kevesebbet keresek és munkaidő után a családomé vagyok testben lélekben!
2019. jan. 9. 20:30
Itt páran tényleg be szeretnétek bizonyítani, hogy 30 alatt nincs sikeres férfi?
Az hogyan működik akkor?
Csak üljek és ahogy elmúltam 30 majd minden oldalról betámad a pénz?
Tényleg kíváncsi lennék rá mert akkor lehet engem olyan pénzzel fizetnek az ügyfeleim amire rá van írva hátul, hogy "harminc alattiaké, tizedannyit ér"
Mondjuk azt könnyebb hinnem, hogy megint irigy és lehúzó emberekkel hozott össze a sors :D
2019. jan. 9. 20:51
Kapcsolódó kérdések: