Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan 25-30 éves nőkről, akiknek nem jó a korosztályukbeli férfi, hanem 40-45 éves papamacikkal járnak?

Figyelt kérdés
Mi bajuk lehet?

2019. jan. 5. 08:40
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
19 az igen szép megnyilvánulás vannak ott gondok. Arra még nem gondoltál hogy emmiatt nem kellesz senkinek sem?
2019. jan. 5. 09:28
 22/38 anonim ***** válasza:
36%

Te nem jönnél össze egy 18 éves tinivel, mert agyban nem tartotok ott.

Én 30egynéhàny évesen nem jönnék össze 31 éves hapsival, mert màst vàrok mint amit a te korosztàlyod tud nyújtani.

Ez ilyen egyszerű.

De 25 évesen se vonzott egy 31 éves férfi.

2019. jan. 5. 09:32
 23/38 anonim ***** válasza:
75%

A kérdező kommentje:

18. Halj meg.

Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.

# 19/23 Időpont ma 09:20

Szüleid "büszkék" lehetnek rád! Nincs több kérdésem, hogy miért nem akar senki se veled lenni!

Egyébként köszi a "jókívánságodat", látom totálisan betalált a kommentem, szóval jó lenne elgondolkodnod bizonyos dolgokon.

Úgy b..szod el az életedet, ahogy akarod, de erről nem a nők tehetnek, hanem csak is te.

2019. jan. 5. 09:37
 24/38 anonim ***** válasza:
30%
Leszarom. Mindenki úgy éli a saját életét, ahogy akarja, engem nem érdekel mások élete, inkább a sajátommal foglalkozom. Nekem 27 éves jó külsejű férfiként sztem jóval nagyobb a vagyonom és a jövedelmem, mint egy átlag 40 évesnek, azok a lányok, akik mégis őket választják helyettem, legyenek boldogok velük:D.
2019. jan. 5. 09:38
 25/38 anonim ***** válasza:
64%

Lehet, hogy nagyobb a vagyonod, de ha tapasztalatod nincs a nők terén rendesen, 27 évesen meg kizàrt, hogy legyen, persze, hogy az idősebb korosztàlyt vàlasztjàk.

Nem a vagyon, a pénz fog meg egy férfiben.

2019. jan. 5. 09:41
 26/38 anonim ***** válasza:
66%
Némelyik 40es pasi bizony olyan,hogy az összes 20-as megirigyelhetné.A kor nem minden.Amúgy egy 30 éves nő miért ne lehetne egy 40-45 évessel?
2019. jan. 5. 09:46
 27/38 anonim ***** válasza:
63%
31 éves vagy,úgy csinálsz mint ha valami fiatal fiúcska lennél,pár év múlva te is fonnyadt tökű leszel,akkor majd sorban fognak állni nálad a fiatal csajok :D
2019. jan. 5. 09:47
 28/38 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, nem a koroddal és a foglalkozásoddal van a gond, hanem a mentalitásoddal, amelyet sajnos a média diktál és ebben a korosztályban sokan vannak így, sokat tapasztaltam. Én is 30as vagyok, s nőként a kicsit idősebb férfiakat szeretem, mert romantikát, figyelmességet, empátiát, érzelmi stabilitást kapok tőlük ingyenesen, amit viszonozni is szoktam. Tudom, hogy a mai 20-30asokat ezek az erények egyáltalán nem érdekli, s emiatt nem is értem az ilyen jellegű kérdéseket, mint a tiéd. Amúgy pedig tömegközlekedéssel járok, s nem igénylem, hogy autóval vigyen mindenhova. Hasonló korosztályból vannak a legjobb barátaim is.
2019. jan. 5. 09:53
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Én a korosztolyámból szeretnék párt, de eddig még nem találtam olyat,a kivel működne is... Idősebbek nem tetszenek, szóval nagyon remélem, hogy egy 30 év körüli férfi hamarosan összeszedi magát, különben elég nagy bajban leszek magánéletileg.
2019. jan. 5. 10:39
 30/38 anonim ***** válasza:
69%

8as vagyok! Nem, nem csak a szex a legfontossabb...te fonnyadt tököztèl la mást!

Amúgy meg senki nem tiltja meg, hogy 40es nőkkel kezdj Te is...senkit nem érdekel.

Mellesleg nekem már van gyerekem, az alakom ugyan olyan jó mint előtte. Lakásom is van, autóm is és jóval átlag felett keresek. Ha velneszezni akarok van arra is keret...amúgy meg nem szeretem a velneszt!

Velem egykoruak is udvaroltak és gyerekkel együtt kellettem nekik. Megismertem a párom, hasonló a gondolkodásunk és nem érdekel a kora!

Ha Te ennyire jo vagy az ágyban, meg megvan mindened akkor miért itt szidod azokat a nőket, akik az idősebb férfiakat szeretik?

Szánalmas számomra a kicsinyes, ostoba kérdésed.

És le lehet ismét pontozni a sok sikertelen kisfiúnak!

N26

2019. jan. 5. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!