Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem pszichológia?
Néhányan azt mondják a szerelmet fel lehet ébreszteni pár pszichológiai lépésben.
1. Szemkontaktus fenntartása beszélgetés közben hosszú ideig.
2. A sok a nevetés és mosolygás a partnerrel.
3. A figyelmesség a másikkal szemben tehát kimutatni felé az érdeklődésünket az iránt amiről beszél/mesél.
Szóval az lenne a kérdésem hogy ha valakivel megvan közöttünk első pillanattól kezdve a kémia/szikra,akkor ezekkel a trükkökkel még jobban magunkba tudjuk szerettetni az adott személyt?
Az a vicces ebben, hogy még te is odaírod, hogy olyannal, "akivel megvan közöttünk első pillanattól kezdve a kémia/szikra". Magyarul ezek amiket írtál dolgok nem a semmiből ébresztenek vonzalmat.
Ráadásul amiket írtál, azok az alap, normál emberi beszélgetés részei kellene hogy legyenek, pl a szemkontaktus megvan, akárkivel beszélgetsz. A mosolygást, nevetést pedig nem lehet erőltetni, megjátszani (vagy ha igen, az nagyon hülyén fog kinézni). A figyelmesség ugyanígy fontos, bár férfiként azért figyelj arra, hogy ne mutass sokkal több érdeklődést mint a másik mutat irántad, mert az lelombozó lehet.
Nagyon tapasztalatlan lehetsz a nőknél. Amivel nincs baj, de ez amiket leírtál egy nagy zavaros katyvasz és nem igen fog előbbre vinni téged ezekben a dolgokban.
"ha valakivel megvan közöttünk első pillanattól kezdve a kémia/szikra,akkor ezekkel a trükkökkel még jobban magunkba tudjuk szerettetni az adott személyt?"
-> igen
sőt mondok jobbat:
sokáig úgy volt velem, hogy amikor pl. smároltam, a nők mindig mondták, hogy "bocsi, de nincs meg a kémia".
csak néhány "trükköt" (inkább technikát) kellett kifejlesztenem és bevetnem (ami nálam nem volt ösztönös), ezután már egy sem mondta azóta sem...
Jegyezd meg: nemcsak az számít, hogy mit teszel, hanem az is, hogy amit teszel mit ébreszt a másikban.
Szerintem a kémiát vagy szikrát létre lehet hozni. Nem vicc!
Nem szükséges mosolygás, még figyelmesség sem kell.
Rá kell nézni a hölgyre, itt a lényeg nem mindegy hogy nézel. Jómagam már tudom a titkot, és nem árulom el.
Sokat kell gyakorolni, én is ezt tettem 14 évig.
A szerelem nem más, mint belső szexuális inger és a külső szexuális kényszer kombinációja, hogy fajunk fennmaradjon és szaporodni tudjon. Ez kb. 2 évig tart utána vége.
A szeretet, az meg egy olyan dolog, hogy megteszünk a másikért dolgokat. Például: kedves szavak, figyelem, ajándék, igazi együttlét, testi kapcsolat.
Tehát összefoglalva:
Ha szerelemes vagy, akkor nem kell ezekre a pszichológiai trükkökre figyelned, mert a szeretet tank tele van.
Amint vége a szerelemnek és érezni, hogy kihűlt a kapcsolat, utána érdemes a kérdező által felsorolt pontokat alkalmazni, hogy a kapcsolat tovább éljen és a szeretet tank újra megteljen.
Persze lehet a szenvedélynek is élni, 2 évente váltani. Szerintem érdemes a szerelem pszichológiáját alkalmazni, bajt nem okoz.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!