Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan 25-30 éves nőkről, akiknek nem jó a korosztályukbeli férfi, hanem 40-45 éves papamacikkal járnak?
Semmi bajuk nincs, kezdenek kinőni a bulikából.
32/f
Az a "bajuk", hogy komoly kapcsolatra vágynak, ejegyzéssel, esküvővel, gyerekekkel.
Egy átlag 25-30 közti pasi ott tart, hogy van pénze bulizni, sűrűn váltogatja a barátnőit, és a szakítás legegyszerűbb módja, ha megkérdezed, hogy mikor akar gyereket.
Nem ritka az se, aki otthon lakik, és összességében pont ott tart, mint 17 évesen. Még ha szeretne is családot, akkor sincs mire.
Attól, hogy nem anyós nyakára a 9 nm-es gyerekszobába akar összeköltözni, természetesen már kapja is az ívet a korosztályától, hogy gold digger.
Pàr évvel 30 felett vagyok, nem korombeli férfivel élek, és nem szottyadt.
Ha nincs baràtnőd az a te bajod, ne más nők magànéletén ràgódj, foglalkozz a sajàt dolgaiddal.
Mindenki azzal boldog akivel akar, semmi közöd nincs hozzà.
Ja, és #4 írta le a legjobban.
Mama pici fia nem mindenkit vonz...
Mellesleg 25 évesen én màr anya lettem.
Eszemben nem lett volna egy kisfiúnak szülni.
Ne haragudj, de ez az igazsàg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!