Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért a nő teste a legfontosabb szempont egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Tényleg semmi igényük nincs társra, lelki életre, csak a szex számít?2018. dec. 31. 11:58
11/21 anonim válasza:
Egyetértek #10-zel. Nekem házas férfiak rendszeresen ajánlanak pénzt szexért. És akkor így menjek férjhez, mikor az összes ilyen görény. Azokat bírom a legjobban, akik már pocakos 30-asok, de megsértődnek, ha én 22 évesen, feszesen, sportosan, nem akarok velük kapcsolatot. És pénzzel próbálnának lekenyerezni. Szánalmasok...keressenek magukhoz való elhízott harmincas nőt.
12/21 anonim válasza:
Elnézve a hozzászólásokat rájöttem, hogy ez a világ már undorító szintre lépett számomra.
13/21 anonim válasza:
Dehogynem, nagyon is van. Csak elég hamar rájövünk, hogy a nők erre eleve alkalmatlanok, és hogy ők sem ezt várják tőlünk. Innentől kezdve meg akkor legalább nézzen ki jól, ha már elviselem a nyűglődést, ami vele jár.
14/21 anonim válasza:
"Tudod, hogy csak idén hány nős, családos férfi pitizett, hogy elhagyja értem a feleségét, csak adjak egy esélyt?"
Te meg jól bevetted a sablondumát. :DDD
15/21 anonim válasza:
Nekem személy szerint az arc a legfontosabb, hogy mennyire vonzó az adott nő. A test is fontos, de ha arcra nem tetszik a nő, akkor nincs miről beszélni.
16/21 anonim válasza:
Tizeske, ha széttett lábbal kifekszel a Hős utcában, "lesz szex". De erre nem verném magam a helyedben :D Persze mindenki arra büszke, amije van. Te arra, hogy itt hazudozol össze-vissza. :D
17/21 anonim válasza:
Land of Confusion, vegyes nemű válaszokra gondolsz? Vagy csak a nőiekre?
18/21 anonim válasza:
Szerintem szinte mindenkinek fontosabb a belső, sokkal jobb, ha valaki tetszik belül, aranyos, kedves, egymásra vagyunk hangolva, stb., mint hogy egy fokkal jobban vagy rosszabbul néz ki.
19/21 anonim válasza:
"Te meg jól bevetted a sablondumát. :DDD"
Drága, nem bevette a sablon dumát, és nem is ez a lényeg, nem is ezért írta, hanem az a lényeg, hogy ILYENT MONDANAK. Az igazságtartalma teljes mértékben irreleváns.
20/21 anonim válasza:
Ez hülyeség, sosem tudnék hosszútávon együtt lenni egy szép, de buta lánnyal. Mondjuk egy okos, de csúnyaval sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!